Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Sorin Frunza cooptat in stafful de conducere!

LINK STIRE

• lotul echipei CF Brăila se reuneşte luni, 7 iulie la ora 18.00 • pentru stagiunea 2014-2015 echipa fanion a oraşului va miza pe brăileni, gălăţeni şi jucători de la Conpet • Sorin Frunză va primi un post de conducere în cadrul clubului • Conpet Cireşu va deveni CF Brăila II • reunirea lotului echipei pregătite de Vasile Darie nu a fost încă stabilită

Sorin Frunză cooptat în staff-ul de conducere la CF Brăila

Un lucru este cert, având încă un an contract cu CF Brăila, Alin Pânzaru va fi antrenorul principal al grupării brăilene şi în sezonul următor. Iar din staff-ul de conducere al clubului de la Dunăre se pare că va face parte şi Sorin Frunză. Jucătorul cu cel mai bogat palmares din lotul pe care l-a utilizat CF Brăila în sezonul recent încheiat a renunţat la activitatea competiţională şi la rugăminţile actualei conduceri se pare că ar fi acceptat un post de conducere în cadrul clubului. Atragerea unor oameni de calitate, gen Sorin Frunză poate reprezenta un mare câştig de imagine şi nu numai pentru CF Brăila, formaţie care are mare nevoie de resurse financiare pentru a supravieţui în Liga a II-a.

Cosmin Necoară s-a operat şi abia aşteaptă să revină pe gazon

Unul dintre jucătorii importanţi ai grupării brăilene din sezonul trecut, Cosmin Necoară a suferit o operaţie de sept nazal în această săptămână. Fundaşul stânga s-a internat luni, 30 iunie, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias din Bucureşti, marţi s-a operat şi acum aşteaptă să se externeze pentru a reveni la Brăila şi a începe antrenamentele.

“Aveam probleme de respiraţie şi, fiind vacanţă, am decis să mă operez. Intervenţia chirurgicală a durat cam o oră şi jumătate, a decurs foarte bine şi îi mulţumesc şi pe această cale domnului doctor Stănciulescu. Nu voi putea răspunde prezent la reunirea lotului, dar pe cât de repede posibil voi reîncepe antrenamentele. Am câteva oferte, dar dorinţa mea este să continui cu CF Brăila. Când mă întorc la Brăila voi discuta cu şefii clubului, eu sper să ne înţelegem”, a explicat telefonic Necoară.

Conpet Cireşu devine CF Brăila II

În această vară, conducerea clubului CF Brăila a făcut demersurile oficiale necesare ca echipa de Liga a III-a, Conpet Cireşu să-şi schimbe numele în CF Brăila II. Din acest motiv, dar şi datorită faptului că de la fosta Conpet mai mulţi jucători vor fi transferaţi la formaţia lui Pânzaru, nu a fost încă stabilită data la care se va reuni echipa din Liga a III-a.

“Noi am făcut demersurile oficiale ca echipa Conpet Cireşu să se numească din această vară CF Brăila II. Mai mulţi jucători de la Conpet vor fi transferaţi la echipa fanion a oraşului. Nu avem deocamdată un tablou clar al situaţiei. Nu ştim câţi fotbalişti din fostul lot de la CF Brăila vor mai rămâne, iar în funcţie de acest aspect vom aduce jucători de la Conpet. Abia după aceea vom vedea pe cine mizăm şi la echipa satelit. Din această cauză nu avem fixată data reunirii lotului echipei din Liga a III-a”, a explicat Vasile Popa, unul dintre şefii clubului brăilean.

Leave a Reply