Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Semi-cantonament la baza Siderurgistul!

Dacia Unirea Brăila a încheiat catonamentul de la Centrul Național de la Buftea, urmând ca în perioada următoare să intre într-un semi-cantonament la baza sportivă de la Siderurgistul unde urmează a dispută 3 partide amicale.

Obiectivele țintite în catonamentul de la Buftea au fost atinse, pregătirea fizică a decurs normal, iar jucătorii noi veniți se integrează în lotul Daciei Unirea. În cele 10 zile de cantonament, echipa noastră a disputat 2 jocuri de verificare cu echipele de pe locurile 3 și 4 ale Ligii Secunde, ambele partide fiind pierdute la limită cu scorurile de 1-2 în fața echipei CS Afumați și 0-1 cu Chindia Târgoviște. Tot lotul echipei noastre a fost rulat în cele două partide, menajați fiind veteranii Ștefan Leu, Laurențiu Ivan și Sorin Frunză.

Dacia Unirea Brăila – CS Afumați 1-2 
În prima repriză Dacia Unirea Brăila a jucat în formula: Țicrea – Alex Gîț, T. Țăranu, Ghiocel, Nicola – Vitan, Anghelina, Paul Ioan, Manea – O. Bucur, Al. Pop.

În partea a doua a meciului Alin Pânzaru a trimis pe teren următorii jucători: R. Chirilă – Al. Niță, Moroianu, Olenic, Stănciulescu – Coteț, M. Dima, G. Puia, Cubleșan – Ciucureanu, Banyoi.

Dacia Unirea Brăila – Chindia Târgoviște 0-1 
În prima repriză au jucat: Țicrea – Niță, Țăranu, Ghiocel, Stănciulescu – Vitan, Olenic, Anghelina, Manea – Bucur, Pop.

În repriza a doua au jucat: Chirilă – Gîț, Moroianu, Hamza, Nicola – L. Coteț (min. 70 Orășanu), M. Dima, P. Ioan, Cubleșan – Ciucureanu, Puia (min. 70 Banyoi).

Miercuri, 31 ianuarie, de la ora 11.00, Dacia Unirea Brăila va juca pe terenul sintetic de la baza Siderurgistul din Galați, cu Sporting Liești, echipă clasată pe locul 6 în seria I din Liga a 3-a, urmând apoi pe 3 și pe 7 Februarie să întâlnim Olimpia Râmnicu-Sărat respectiv ASC Oțelul Galați.

Liga a II-a se reia pe 24 Februarie 2018, Dacia Unirea urmând a juca în deplasare la Foresta Suceava.

Leave a Reply