Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Restructurare a Centrului de Copii si Juniori Dacia Unirea Braila

Săptămâna aceasta a avut loc o prima ședință în cadrul Centrului de Copii și Juniori Dacia Unirea Brăila, în urma căreia s-au hotărât și conturat ideile și acțiunile viitoare ale Centrului.

În perioada imediat următoare Centrul de Copii și Juniori Dacia Unirea Brăila va intra într-un proces de modernizare și restructurare, proces estimat având termen de finalitate între 6 și 12 luni.

În această perioadă se dorește implementarea în premieră pentru Școlile de fotbal din Brăila a două procese de antrenament și educație în dorința de a maximiza și dezvoltă viitori fotbaliști crescuți în Centrul Daciei Unirea; deasemenea înființarea Bazei Sportive a Daciei Unirea Brăila va reprezenta o prioritate pentru cei implicați în activitatea clubului. Nu în ultimul rând, vom acorda un sprijin și o atenție deosebită copiilor aflați într-o situație dificilă din punct de vedere financiar sau social.

Ca prim pas în procesul de transformare a Centrului, am hotărât să oferim posibilitatea părinților, bunicilor să își înscrie copii / nepoții și online, accesând și completând formularul de mai jos. După completarea formularului veți fi contactați pe mail și/sau telefon de un responsabil al Centrului în vederea încadrării copilului în una dintre grupele de copii.

După cum bine știți, Doru Jianu s-a alăturat echipei de management al Daciei Unirea Brăila și este noul responsabil al Centrului de Copii și Juniori! În cazul în care doriți să înaintați idei, sugestii, nelămuri sau plângeri va rugăm să va adresați direct lui Doru Jianu – tel. 0729.884.472

[vfb id=1]

Leave a Reply