Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Procesul de acreditare pentru partida Dacia Unirea Brăila – Oțelul Galați

ACS Dacia Unirea Brăila deschide procesul de acreditare pentru jurnaliștii și foto-reporterii care doresc să participe la meciul de pe teren propriu cu Oțelul Galați, programat duminică, 30 Mai, de la ora 15:00, pe stadionul “Orășenesc” din Însurăței, în returul barajului de promovare în Liga 2.

Cei interesați pot trimite cererile de acreditare până joi, 27 Mai, ora 16.00, la adresa secretariat@daciaunireabraila.ro, astfel: legitimația de serviciu în format digital care să conțină nume, prenume, instituția media și funcția celui prezent la eveniment. Acreditările vor fi NOMINALE și orice solicitare trimisă ulterior acestei date NU va fi luată în considerare. Lista reprezentanților media acreditați pentru acest meci va fi anunțată vineri, 28 Mai, la orele 14.00.

În contextul măsurilor restrictive impuse de Ministerul Sănătății, vă anunțăm că pentru acest meci, accesul reprezentanților media la stadion va fi limitat și va fi posibil NUMAI în urma cererilor de acreditare!

Desemenea, este necesară prezența celor acreditați cu cel puțin 20 minute înainte de începerea partidei în vederea filtrului epidemiologic (chestionar, termometrizare).

PREZENȚA TUTUROR ÎN INCINTA STADIONULUI ESTE POSIBILĂ NUMAI CU MASCĂ DE PROTECȚIE!

Leave a Reply