Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Parteneriatul RodBun – Dacia Unirea continuă!

De aproximativ un an, principalul sponsor din mediul privat al echipei noastre este una dintre cele mai importante companii din agricultura românească – RodBun!

Joi, 13 iunie 2019, Dacia Unirea, a fost prezentă alături de partenerul nostru la a treia ediție a “Zilelor Super Farmer Rodbun 2019”, desfăşurată la Vădeni in județul Brăila.

Cei peste 800 de fermieri ce au onorat prezența, precum și membri ai presei centrale și locale, dar și oamenii aflați în fața calculatoarelor-evenimentul fiind transmis live pe Facebook, au putut asculta povestea Rodbun, începută în 2001, întâlni diverse utilaje agricole și soiuri de grâu, iar atracția principală a fost prezentarea platformei și aplicației Nextfarm – ce va reprezenta viitorul agriculturii.

La invitația partenerului nostru, Dacia Unirea a avut un stand cu materiale promoționale, nelipsind antrenorul nostru principal – Florentin Petre – care a discutat cu toți cei care se opreau la noi, deasemenea, remarcăm și prezența uneia dintre grupele de juniori îndrumate de Marian Samuilă.

Povestea parteneriatului RodBun – Dacia Unirea Brăila continuă!

Leave a Reply