Site Oficial Dacia Unirea Braila

Înscriere

Vrei să devii membru?

Tot ce trebuie să faci e să descarci cererea – adeziune de mai jos, să o completezi și să o aduci personal sau să ne-o trimiți printr-unul din canalele media (poștă, fax, e-mail).

Descarcă: Cerere-adeziune Dacia Unirea Braila

Citește: STATUT ACS DACIA UNIREA BRAILA

Și persoanele cu reședință în străinătate pot depune cererea de a deveni Membru Susținător al ACS Dacia Unirea Brăila, îar în cazul în care acestea nu posedă act de identitate românesc, vor completa în cerere datele de identificare ale cărții de identitate sau a pașaportului străin.

Cotizația și taxa de înscriere se pot achita la sediul clubului sau prin bancă cu următoarele date: ACS Dacia Unirea Braila, CIF: 13614169, cod IBAN: RO50BTRLRONCRT0311131301, deschis la Banca Transilvania, . Pentru a evita eventualele neclarități pe documentul de plată se va specifica ”taxă înscriere membru” și/sau ”cotizație membru”.

Acordul de a admite un Membru Susținător este de competenţa Consiliului Director şi va fi comunicat, în scris sau prin e-mail, persoanei în cauză, împreună cu o copie a Statutului în format electronic.

Dupa incheierea procedurii de admitere, persoana solicitanta va primi numarul unic si netransferabil de membru al ACS Dacia Unirea si va fi invitat la următorul meci oficial pentru a i se inmana pachetul de bun venit de către oficialii clubului.

Model card membru