Site Oficial Dacia Unirea Braila

Pagina membrilor

Puterea unui club stă în suporterii săi!

Nu există satisfacție mai mare pentru un suporter decât aceea de a ajuta echipa la care ține! Avem nevoie mai mult ca oricând să fim uniţi, să fim sprijiniți în proiectul pe care l-am lansat de ceva timp. Dacia Unirea poate deveni mai puternică doar prin suporterii săi!
Pentru a-și atinge obiectivele un club trebuie să fie puternic. ACS Dacia Unirea Brăila poate obține performanțe atunci când întrunește două condiții esențiale: dispune de un lot valoros și are un buget corespunzător. În condițiile în care e tot mai greu să obții o finanțare de la bugetele locale sau să găsești niște sponsori puternici, se naște atunci o nouă componentă, cea mai IMPORTANTĂ și cea mai PUTERNICĂ dintre toate: MEMBRII COTIZANȚI!

Slide1

Așa cum se poate observa un grup de membri cotizanți puternic oferă o forță financiară ce va permite alcătuirea unui lot valoros și experimentat, care va aduce performanțe sportive notabile, performanțe care, la rândul lor, vor aduce satisfacție și mândrie în rândul membrilor Asociației!
Haideți să facem un calcul: 2000 de membri cotizează, să zicem, cu 10 lei pe lună. Asta ar însemna un venit sigur de 240.000 lei. Ia gândiți-vă ce-ar însemna dacă fiecare ar cotiza cu 50 lei sau 100 de lei pe lună? Sau dacă ar fi 5000 de membri? Cum ar suna să ai 2-3 milioane de lei în vistierie – bani strânși doar din cotizații – altfel te-ai prezenta în campionat, nu? Altele ar fi obiectivele!

Fiecare card va fi personalizat cu numele deținătorului și va avea o serie unică. În plus pe baza cardului se pot obține cadouri și discounturi la cumpărături din partea sponsorilor sau partenerilor clubului.
Acordul de a admite un Membru Asociat este de competenţa Consiliului Director şi va fi comunicat, în scris sau prin e-mail, persoanei în cauză, împreună cu o copie a Statutului în format electronic.
Doar persoanele având calitatea de Membru Asociat vor putea participa la toate activităţile din cadrul Clubului şi la cele organizate de Club, luand parte in mod activ la viata Asociației.
Membrilor Cotizanți le vor fi furnizate informaţii directe privitoare la toate evenimentele în curs de desfăşurare la ACS Dacia Unirea Brăila si la orice aspect care afecteaza individual calitatea de Membru sau relatiile acestuia cu Asociația.