Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Moş Crăciun a venit la copiii de la CF Brăila

LINK STIRE

• ca să primească darurile, copiii au fost “obligaţi” să marcheze de la punctul cu var • portar a fost chiar Moş Crăciun

Sunt mulţi ani de când Moş Crăciun nu a mai venit la fotbaliştii de la Centrul de copii şi juniori de la CF Brăila, însă în 2014 cei mici s-au bucurat de vizita acestuia. Şi vremea a ţinut cu organizatorii, pentru că la ora la care a început festivitatea soarele şi-a făcut apariţia, iar razele sale i-au făcut mai vioi pe cei care, mâine-poimâne, vor ajunge la echipa de seniorii a clubului fanion al oraşului Brăila. Însă, pentru a primi darurile mult aşteptate, jucătorii au trecut un test fotbalistic: au fost obligaţi să marcheze de la punctul cu var. Iar portar a fost chiar Moş Crăciun. Primul executant a fost Tudor, fiul cel mic al directorului executiv de la CF Brăila, Sorin Frunză. Cu toate că nu are decât 3 ani şi jumătate mezinul familiei Frunză l-a învins pe Moş Crăciun, prilej pentru antrenorul Alin Pânzaru de a face şi o glumă: “Mă întrebaţi ce noutăţi sunt, am făcut deja primele transferuri, Tudor şi Matei au semnat cu CF Brăila”, iar tehnicianul s-a referit la cei doi copii ai lui Sorin Frunză. Festivitatea a continuat, fiecare dintre copii prezenţi au marcat apoi şi-au primit cadourile din partea clubului, festivitatea fiind oficiată de Sorin Frunză şi Alin Pânzaru. Atmosfera a fost una de sărbătoare şi pentru că ea s-a desfăşurat pe fondul muzical al colindelor specifice sărbătorilor de iarnă.
“A fost un an cu multe probleme, pe unele le-am rezolvat, pe altele nu, dar am ţinut să le facem o surpriză plăcută copiilor noştri. Le dorim tuturor sportivilor noştri şi brăilenilor multă sănătate şi tradiţionalul “La mulţi ani!”, a spus cu acest prilej Valentin Avramescu, preşedintele CF Brăila.

“A fost doar începutul, la anul vom fi mult mai bine pregătiţi”, a completat Vasile Popa, vicepreşedintele clubului brăilean.

Când s-a pus problema serios despre noile achiziţii, Pânzaru a fost foarte concis: “Ne vor interesa doar fotbaliştii cu caracter, ce, credeţi că, în condiţiile vitrege de la club, am fi realizat ceva dacă nu am fi avut în echipă oameni de caracter care să înţeleagă situaţia prin care trece clubul ?”.

În afară de conducerea clubului, la acţiune au participat antrenorii Cătălin Teodor, Florentin Latu, Iulian Bogoş, Laurenţiu Ivan şi, nu în ultimul rând, directorul sportiv, Cristi Rusu.