Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Meciuri de pregatire pentru echipele brailene de fotbal

LINK STIRE

Campionatele s-au încheiat, dar echipele brăilene nu au intrat definitiv în vacanță, ele pregătind deja viitorul sezon. CF Brăila și Conpet Cireșu au reușit să se mențină în Liga a 2-a, respectiv a 3-a, ambele terminând pe primul loc în play-out. În această săptămână cei de la CF Brăila încearcă să găsească soluții pentru a forma un lot competitiv pentru sezonul viitor, iar Conpet Cireșu să devină echipa a doua a celor de la CF Brăila. A treia echipă brăileană care se află cu un pas spre Liga a 3-a, Viitorul Însurăței, se pregătește și ea pentru meciul de baraj care va avea loc sâmbătă 21 mai, la Slobozia, cu Locomotiva Viitorul 2010 Buzău.

Miercuri, 11 iunie, echipa din Însurăței a jucat un meci de pregătire cu o selecționată formată din jucători de la Conpet Cireșu și juniori de la CF Brăila. Viitorul a început meciul în formula: Baltag – Samuilă, Cheleş, M. Ion, Cotigă – Techiu, Baicu, Gagu, Bratosin – V. Banciu, Mirescu. La Conpet, în prima repriză au evoluat Soare, Stelian Nicoliţă, Dumitraşcu, Colilie, Cireaşă, Vârlan, M. Gheorghe, G. Gheorghe, echipa fiind completată cu jucători de la echipa de juniori A antrenată de Adrian Baldovin. Pretendenta la promovare a câștigat meciul cu scorul de 3-0 (1-0). În prima repriză a marcat V. Banciu în minutul 20, după o centrare a lui Techiu, iar în repriza a doua au marcat Gheorghiță în minutul 56 și din nou V. Banciu în minutul 78, după ce l-a driblat și pe portarul Ciupercă. În repriza a doua pentru Conpet au jucat: Puchianu (Ciupercă) – Pitu, Radu, Zaharia, Minea – Gavrilă, Leonte, Gomolea, Vasile – Dincă, Lazăr, iar la gazde au mai evoluat: Viali Gheorghiţă, Mândroasa, V. Ion şi Ababei.CF Braila a jucat cu juniorii

Vineri seara, de la ora 18.00, pe stadionul Municipal din Brăila, CF Brăila a jucat un meci amical cu Metalosport Galați, câștigătoarea Ligii a 4-a din Galați, care se pregătește pentru meciul de baraj cu FC Gârceni, din județul Vaslui. Antrenorul Alin Pânzaru a avut la dispoziție doar jucători brăileni și gălățeni, Ivan și Mitrea fiind menajați. Astfel au fost trimiși pe teren următorii jucători: Comănescu – Panait (de la juniorii CF Brăila), Olenic, Necoară, Ghiocel – Petean, Vlad Cristian Omer, G. Iordache, M. Dima – Cazan, C. Roșu. Elevii lui Alin Pțnzaru au controlat meciul și au reușit să deschidă scorul din minutul 7. La un corner executat de pe partea stângă de Petean puternic în fața porții, Costel Roșu a deviat cu călcâiul în plasă. Putea fi 2-0 în minutul 38, dar șutul din lovitură liberă de la 22 de metri a lui Roșu a fost deviat în corner de zidul gălățenilor. În repriza a doua CF Brăila a intrat pe teren cu un alt 11, format numai din jucători sub 21 de ani. Cu toate aceastea brăilenii au dominat și repriza a doua reușind să marcheze golul al doilea în minutul 57, prin Sabin Stângaciu, care a driblat un fundaș și a șutat de la marginea careului în colțul lung al porții apărate de Popovici. Brăilenii au mai avut și alte situații de a marca, dar Stângaciu și Gabriel Gheorghe nu au găsit cadrul porții.

În partea a doua a meciului pentru CF Brăila au evoluat: R. Coviț (de la Gloria Ivești – 20 de ani) – Al. Ilie (de la Conpet Cireșu), M. Băbătie (de la juniorii lui CF Brăila), Sabin Stângaciu (de la juniorii lui CF Brăila), Marcel Gheorghe (de la Conpet), Teo Vișan (de la juniorii lui CF Brăila), Al. Niță (de la Conpet), Al. Radu (de la Conpet), Gabriel Gheorghe (de la Conpet), Marius Bîrsan (de la Vaslui -18 ani) și Dorel Carp (de la Tecuci – 19 ani).

Pentru MetaloSport au jucat: Popovici – Lupu (min. 76 Luca), Popa, Sandu, Marin, Mocanu, Tudose (min. 65 Vicleanu), Ciochină (min. 70 Ilie Nicușor), Tache, C. Frunză, Mihai.

Leave a Reply