Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Juniori A si B: CF Brăila – Gloria Buzău

Duminică, la Buzău, în etapa a 20-a a Campionatului Naţional rezervat juniorilor B, după un meci spectaculos, CF Brăila a câştigat cu 4-3 disputa cu Gloria.

Elevii lui Ionel Drăgoi au controlat jocul şi în minutul 33 conduceau cu 2-0. Gavrilă, cu un şut de la 25 de metri în minutul 14 a marcat un eurogol şi tot el a transformat apoi un penalty acordat brăilenilor. La reluare buzoienii au reuşit să egalezes dar CF Brăila a trecut iar în avantajs în minutul 52s după reuşita lui Ioan. Până lafinal s-a jucat “cu garda jos”, ca la box. Gloria a restabilit pentru a doua oară egalitateas dar formaţia vizitatoare nu s-a mulţumit cu jumătăţi de măsură şi s-a impus cu 4-3, golul de trei puncte al oaspeţilor fiind realizat de Dincă în minutul 72.
“Am fost peste echipa gazdă la toate capitolele, dar la 2-0 pentru noi arbitrul de centru nu ne-a acordat o lovitură de la 11 metri, iar Iordache şi Gologan s-au jucat cu ocaziile create de colegii lor. În final am câştigat, însă diferenţa ar fi trebuit să fie mult mai mare”, a declarat antrenorul Ionel Drăgoi.

La juniorii A Gloria Buzău s-a impus cu 2-1, golul formaţiei brăilene fiind marcat de Vlad Omer.

Miercuri, CF Brăila va susţine o dublă confruntare pe teren propriu cu Dunărea Galaţi.

Echipa de juniori B de la CF Brăila a avut următoarea componenţă: Şerbu – Mihalache, Stan, Moroianu, Dardac – Gomolea, Ioan, Vişan, Gavrilă – Iordache, Gologan. În repriza a doua au mai evoluat Dincă, Vlaicu şi Milea.

LINK STIRE

Leave a Reply