Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Intrunire Consiliul de Administraţie

LINK STIRE

• în această dimineaţă se întruneşte Consiliul de Administraţie • “Vrem să stabilim soluţiile pentru redresarea şi continuarea activităţii în Liga a II-a a echipei brăilene”, spune Valentin Avramescu, preşedintele CA al CF Brăila

Înfrângerile din primele două etape ale turneului play out i-au determinat pe actualii conducători de la CF Brăila să caute soluţii pentru a readuce corabia brăileană pe linia de plutire. Evoluţia penibilă din partida de sâmbăta trecută, de la Galaţi, a declanşat multe nemulţumiri printre cei care doresc reabilitarea fotbalului brăilean. Actualii şefi ai clubului au avut mai multe runde de discuţii cu jucătorii şi pentru că acestea nu au avut rezultatul scontat au anunţat că luni, la ora 18.00, va avea loc o întâlnire decisivă cu fotbaliştii şi cu staff-ul tehnic. La aceste discuţii va fi prezent şi Alin Pânzaru, pentru că antrenorul încă nu a luat o decizie clară în privinţa demisiei din funcţia de antrenor principal la CF Brăila.
“Vom avea discuţii individuale, să vedem care este opinia fiecărui fotbalist în parte, apoi vom avea şi o întâlnire colectivă. L-am rugat şi pe Pânzaru să-şi spună poziţia oficială vizavi de postul pe care îl deţine. De altfel, l-am rugat pe antrenor să prezinte o analiză a ceea ce s-a întâmplat în acest miniretur şi în primele două etape din play out. Pânzaru a mai spus şi acum trei săptămâni că vrea să părăsească echipa, nu este ceva nou. Cu sau fără Pânzaru sper să găsim calea de a ieşi din această situaţie”, a fost prima reacţie a preşedintelui Valentin Avramescu.

Astăzi, de la ora 10.00, va avea loc şedinţa Consiliului de Administraţie al CF Brăila, unde vor fi analizate concluziile discuţiilor cu jucătorii şi se vor decide paşii de urmat pentru redresarea situaţiei critice în care se află echipa fanion a oraşului Brăila.

“Nu mai putem aştepta la infinit. Atât timp cât se mai poate face ceva trebuie să încercăm să aducem corabia pe linia de plutire. Marţi dimineaţă am convocat toţi membrii Consiliului de Administraţie al CF Brăila. În cadrul acestei şedinţe vrem să stabilim soluţiile pentru redresarea şi continuarea activităţii în Liga a II-a a echipei fanion a oraşului”, a mai spus Valentin Avramescu.

Leave a Reply