Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Gloria Buzău – CF Brăila 0-0

Brăilenii au jucat din minutul 76 în zece jucători după eliminarea lui Petean. Cele mai mari ocazii de gol ale Gloriei le-au avut foștii jucători de la CF Brăila: Andrei Pușcașu, Bogdan Dumitru și Silviu Moise, dar rezultatul final a fostGloria Buzău – CF Brăila 0-0.

Sâmbătă la Buzău CF Brăila a încercat să reintre în calculele pentru calificarea în play-off, având nevoie de o victorie în Cring. De partea cealaltă echipa antrenată acum de Viorel Ion își dorea cele trei puncte care puteau să-i propulseze pe locul 6 după această etapă. Prima acțiune de poartă periculoasă a aparținut gazdelor în minutul 18 când Bobe a  pătruns pe partea dreaptă dar a fost blocat în colțul careului mic de Laurențiu Ivan. În minutul 22, Claudiu Ionescu a încercat vigilența portarului buzoian, dar șutul său de la 18 m a fost reținut de Stoicescu. În minutul 44, Andrei Pușcașu a șutat de la 30 de metri, dar mingea a trecut puțin pe lângă poarta apărată de Comănescu. La ultima fază a primei reprize, Bogdan Dumitru a șutat puternic de la 30 de metri, dar Comănescu a avut o intervenție reușită deviind mingea de sub transversală în corner.

A doua repriză a fost una de tatonare, în care ambele echipe au așteptat greșeala adversarului, ocaziile la cele două porți lipsind până în finalul meciului, când în minutul 90+3 Moise a șutat din interiorul careului, dar Comănescu a respins în corner. Din minutul 76 CF Brăila a evoluat în 10, după ce fundașul dreapta Petean a văzut al doilea cartonaș galben într-un interval de numai 22 de minute, ambele avertismente fiind pentru faulturi.

Gloria Buzău: Stoicescu – Vlaicu, Bârsănel, Dăniță, B. Dumitru – Pușcașu, Mihăescu (min. 84 Abba)- G. Ion (min. 65 S. Moise), Bobe, Burlacu (min. 61 Crețu)- Pantelie. Antrenor: Viorel Ion

CF Brăila: Comănescu – Petean, Spiridon, L. Ivan, Necoară – Roșu, Ochia, R. Neagoe (min. 67 Ad. Câmpeanu), S. Frunză – Cl. Ionescu (min. 79 B. Spătaru), Cazan (min. 67 G. Iordache). Antrenor: Alin Pânzaru.

Celelalte rezultate înregistrate în această etapă au fost:

Rapid CFR Suceava – Farul Constanța 3-0 (1-0)
Dunărea Galați – CSMS Iași 0-4 (0-1), Gabriel Bosoi a fost rezervă la oaspeți.
ACS Berceni – FC Clinceni 1-3 (1-2)
Unirea Târlungeni – SC Bacău 1-1 (1-0)

LINK STIRE

Leave a Reply