Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Ghinion CF Brăila

Ghinionul pare să se țină scai de CF Brăila în acest campionat. La Suceava brăilenii au pierdut al treilea meci din acest sezon după ce au avut un om în plus, de data aceasta jucătorul sucevean fiind eliminat în minutul 68, la scorul de 1-0 pentru CF Brăila. Brăilenii au dominat 95% din acest meci, dar pe final, în ultimele cinci minute au primit două goluri stupide și Suceava a câștigat meciul, chiar dacă aveau un om mai puțin pe teren.

În minutul 10 Matei a încearcat să-l lobeze pe Mitrea de la marginea careului, dar mingea a trecut pe lângă poartă, iar în minutul 22 Cerlinca a șutat în zid dintr-o lovitură liberă de la 22 de m.

În minutul 38 CF Brăila a deschis scorul. Marius Dima a pătruns pe partea dreaptă în careu și l-a invins pe Rohetki cu un șut de la 14 la colțul lung, 0-1. Î ultimul minut de joc al primei reprize același Dima a șutat din careu, dar Rohetki a respins de sub transversala.

În minutul 60 Rohetki respinge șutul lui Dima, mingea ajunge la Onofraș, care singur cu poarta goală șutează în transversală. În minutul 63, proaspătul convocat la selecțiile pentru lotul de tineret, Cerlinca, şutează din întoarcere de la marginea careului puţin peste poartă, iar un minut mai târziu Mitrea a reținut șutul de la 18 m a lui Matei. În minutul 67 Marinkovic întoarce o minge la marginea careului pentru Matei, care a șutat puțin pe lângă poartă, iar în minutul următor gazdele au rămas în 10, după ce Marinkovic a văzut cartonașul roșu după o intervenție cu piciorul ridicat la Olenic.

În minutul 74 Dima a șutat de la marginea careului, dar Rohetki a boxat și a îndepărtat pericolul. Dar ocaziile se răzbună și după patru ratări în situații de unu la unu ale brăilenilor rapid Suceava a reușit să egaleze. În minutul 87 Mitrea l-a lansat în atac pe Frunză, acesta și-a prelungit prea mult mingea și fundașii gazdelor au interceptat, mingea a ajuns pe dreapta la D. Bălan care a pătruns în careu, a centrat la 6 m în fața porții pentru Sfrijan, dar Olenic, încercând să respingă a deviat mingeaîn propria poartă, la colțul lung, 1-1. În momentul în care Olenic a lovit mingea înaintea lui Sfrijan, Bălan și-a pus mâinile în cap, crezând că faza s-a încheiat. În momentul primirii pasei, fundașii brăileni au cerut ofsaid la Daniel Bălan, dar asistentul Ciprian Petre Geambazu din Bușteni, aflat aproape de fază a lăsat jocul să continue.

Când totul părea să se încheie cu un rezultat de egalitate, în minutul 90, Semeghin a trimis de trei ori mingea în careul brăilenilor, Petean, apoi Dima și Spătaru au scos mingea din careu, dar Semeghin a revenit și a șutat din voleu, de la 17 m, în vinclul porții apărate de Mitrea și Suceava a câștigat cu 2-1 în inferioritate numerică.

Rezultatele etapei a 14-a:

ACS Berceni – CS Baloteşti: 1-1
Unirea Slobozia – Săgeata Năvodari: 3-2
ACS Bacău – FCM Dorohoi: 2-0
Academica Piteşti – Farul Constanţa: 2-0
FC Voluntari – Gloria Buzău: 5-1

RapidCFR Suceava: Roheţki – D. Bălan, Plecanciuc (min 31 Golofca), Velescu, Semeghin (cpt.) – G. Apostol (min. 46 Marinkovic), Ferariu, Sfrijan – Cerlinca, M. Matei (min. 75 Spătar), Gheorghiciuc. Antrenor: Bogdan Tudoreanu

CF Brăila: Cr. Mitrea – Spiridon, Olenic, Ghiocel, Stănciulescu – M. Dima, L. Ivan, Petean, Frunză (cpt.) – Onofraş (min. 68 S. Nicoliță), Puşcaşu (min. 77 B. Spătaru). Antrenor: Alin Pânzaru.