Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Fotbaliştii de la CF Brăila au intrat în vacanţă

LINK STIRE

• reunirea lotului se va face pe 12 ianuarie 2015

După meciul de la Piteşti antrenorul Alin Pânzaru şi-ar fi dorit să mai poată continua antrenamentele cu jucătorii tineri însă vremea ploioasă i-a stricat planurile. Astfel că le-a dat vacanţă tuturor fotbaliştilor urmând ca lotul să se reunească luni, 12 ianuarie 2015.
“Mi-aş fi dorit ca măcar încă o săptămână jucătorii să vină la antrenamente, însă la vremea asta terenurile sunt impracticabile. Ne rămânea varianta de a ne antrena pe sintetic însă nu am vrut să apelez la ea, nu mai avem nevoie de accidentări, aşa că s-a intrat în vacanţă. Le-am trimis ulterior programul pentru perioada care urmează, important este să facă mişcare la o sală de forţă, la o miuţă”, a declarat Alin Pânzaru.

Pentru tehnicianul brăilean urmează însă o perioadă în care va trebui să caute variante pentru completarea posturilor deficitare.

“Avem nevoie de întăriri aşa că va trebui să căutăm soluţiile cele mai bune pentru clubul nostru. Este clar că vom miza în continuare pe creşterea copiilor din propria pepinieră, pentru că din campionatul următor în Liga a II-a se va juca cu doi fotbalişti sub 19 ani dar ne vor trebui şi câţiva fotbalişti cu experienţă care să ne ajute în retur. Mă refer la axul central al echipei, un fundaş central, un mijlocaş şi un atacant. Jucători sunt, să vedem ce posibilităţi vom găsi pentru a-i aduce”, a mai spus antrenorul nostru Alin Pânzaru.