Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Fotbaliştii brăileni reiau de astăzi antrenamentele

LINK STIRE

După amicalul cu Metalosport jucătorii de la CF Brăila au primit o minivacanţă, reunirea lotului fiind programată a se face în această dimineaţă. Contactat telefonic antrenorul nostru, Alin Pânzaru, s-a declarat mulţumit de atitudinea componenţilor lotului în perioada de cantonament precum şi de evoluţia lor în amicalul de sâmbăta trecută cu formaţia de Liga a III-a.
“Cu toate că vremea nu a ţinut cu noi, toţi jucătorii au tras tare în cantonamentul centralizat, sunt mulţumit de modul în care am traversat această perioadă. Mi-a plăcut atitudinea lor şi în partida amicală cu Metalosport. După atâtea zile cu antrenamente duble au avut chef de joc şi de gol. A fost un antrenament reuşit şi acela. Am întâlnit într-adevăr o adversară dintr-un eşalon inferior, dar noi am mai avut câteva experienţe neplăcute cu astfel de echipe, mă refer la meciul cu Viitorul Însurăţei sau la unele dispute cu Conpet Cireşu”, a fost prima reacţie a tehnicianului brăilean.

Alin Pânzaru a spus apoi că în această săptămână, după amicalele cu Gloria Buzău se va decide dacă îi va păstra pe jucătorii veniţi în probe.

“Pe Berbece şi Niculescu vreau să-i mai urmăresc şi în această săptămână, sunt fotbalişti preocupaţi de joc, au o atitudine pozitivă, de ei depinde dacă rămân sau nu la Brăila. Eu mi-i doresc pe ei la echipă, aşa cum dealtfel consider că şi Mucuţă ne poate fi de folos, este un atacant combativ, s-a lipit de goluri, la primul chiar mi-a plăcut cum a protejat mingea şi cum a gândit faza. Rămâne ca el să-şi lămurească situaţia la clubul de la care vine. Să-i vedem pe toţi aceştia cum se vor descurca cu adversare din acelaşi eşalon cu noi”, a mai spus Pânzaru.

Conform programului stabilit de conducerea clubului, în afară de “dubla” amicală cu Gloria Buzău din această săptămână, CF Brăila va mai susţine alte patru teste de verificare. Pe 13 august formaţia brăileană va juca la Bacău, pe 16 august acasă cu Oţelul II Galaţi, pe 20 august tot pe Municipal cu Delta Dobrogea Tulcea iar pe 23 august gruparea de la Dunăre va juca cu Unirea Slobozia, locul de desfăşurare al acestui ultim test nefiind încă stabilit.

“Aşteptăm să vedem unde vom juca în prima etapă a turului şi în funcţe de acest lucru vom stabili unde ne vom înâlni cu Unirea Slobozia”, a explicat Pânzaru.

Leave a Reply