Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Etapa a III-a a Caravanei Fotbalului Brăilean – 2017

Joi 19 octombrie 2017, s-a desfăşurat a treia etapa a Caravanei Fotbalului Brăilean – 2017,  acţiune organizată de clubul ACS Dacia Unirea în cadrul proiectului “Împreună pentru viitorul fotbalului brăilean!”, finanțat de Consiliul Județean Brăila în baza Legii 305/2005, si care are drept scop principal promovarea imaginii finanțatorului și a clubului ACS Dacia Unirea Brăila pe raza judetului Brăila.

Caravana fotbalului a poposit la Scoala Gimnaziala nr. 33 – Sf. Andrei, din Braila.

 Elevii si cadrele didactice au avut ocazia să vadă o parte din componenții echipei de fotbal seniori, printre care Costin Ghiocel, Bogdan Olaru si căpitanul Sorin Frunză, insotiti de antrenorul secund Vlad Pavel.

La acțiune au mai participat conducerea clubului, in frunte cu Valentin Avramescu – presedintele clubului si Auras Brasoveanu – presedintele executiv al Daciei Unirea Braila. Din partea C.J. Brăila a fost prezent domnul Narcis Mândroiu, iar din partea ISJ Braila, domnul Babes Marian – Inspector şcolar educaţie fizică şi sport pe linie de sport.

Conducerea clubului a mulțumit mai întâi gazdelor primirea călduroasă, apoi s-a făcut o scurtă prezentare a proiectului și organizării Centrului de copii și juniori al ACS

Dacia Unirea Brăila , după care toti cei prezenti au urmarit un joc demonstrativ de fotbal dintre o echipa de juniori ai Daciei Unirea si cea a Scolii Sf. Andrei.

Spre bucuria copiilor prezenți, clubul de fotbal le-a oferit elevilor echipamente de joc, mingi de fotbal, rechizite și postere cu echipa fanion a judeţului Brăila, iar jucătorii echipei de seniori au acordat autografe tuturor elevilor prezenți la manifestare.

Urmatoarea actiune din cadrul proiectului va avea loc miercuri 25 octombrie, in jurul orelor 16:30 (dupa terminarea partidei din Cupa Romaniei, Dacia Unirea Braila – Juventus Bucuresti), actiune ce se va desfasura in colaborare cu D.G.A.S.P.C. Braila.

 

Leave a Reply