Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Doua serii cu cate 13 echipe in Liga a 2-a!

LINK STIRE

Pe 20 iulie a fost data limită pentru înscrierea în eşalonul secund, termen până la care s-au înscris 26 de echipe din cele 28. Cea mai mare surpriză o constituie înscrierea Coronei Braşov, club despre care se ştia că își va desființa echipa de fotbal. În schimb, Vasluiul nu a făcut niciun demers de a se înscrie în campionat, în timp ce Mineru Motru a ales să continue la Liga 3.

În aceste condiții se va merge pe un sistem cu două serii de câte 13 echipe, împărţirea urmând a se face pe criteriu geografic. Comitetul Executiv din 12 august va oficializa componenţa celor două grupe, din care, cel mai probabil, vor retrograda ultimele patru clasate în fiecare serie.

Pornind de la criteriul geografic, componenţa celor două serii din Liga a 2-a ar putea fi următoarea:

Seria I: Săgeata Năvodari, Unirea Slobozia, ACS Berceni, SC Bacău, CF Brăila, Gloria Buzău, Rapid CFR Suceava, Dunărea Galaţi, Farul Constanţa, FCM Dorohoi, FC Voluntari, CS Baloteşti, Fortuna Poiana Câmpina.

Seria a II-a: ACS Poli Timişoara, Corona Braşov, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reşiţa, Gloria Bistriţa, FC Olt Slatina, FC Academica Argeş Piteşti, Olimpia Satu Mare, CS Mioveni, FC Bihor Oradea, Unirea Tărlungeni, FC Caransebeş, Şoimii Pâncota.

În acest caz se va merge pe un țintar făcut pe baza tabelei Berger cu 14 echipe, iar în fiecare etapă o echipă va sta.

Astăzi a fost la Brăila domnul Sorin Cojocaru din partea FRF, care a inspectat starea stadionului Municipal, în vederea omologării acestuia pentru sezonul viitor. Federalul a făcut câteva observații pe care autoritățile locale, care administrează stadionul, împreună cu conducerea clubului va trebui să le remedieze până la începerea noului sezon. Printre problemele legate de stadion care trebuiesc rezolvate sunt vopsirea căilor de acces în tribune, vopsirea porților de evacuare în culori vizibile, funcționarea grupurilor sanitare, etc.

Leave a Reply