Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Deplasare la Buzău!

 ÎN ATENȚIA SUPORTERILOR CF BRĂILA

Noul partener al fotbalului brăilean, Mauro Cavalli, are plăcerea de a invita 56 de suporteri și susținători ai echipei noastre la Buzău, pentru a fi alături de CF Brăila sâmbătă, 7 martie 2014, în vederea partidei de Liga a II-a, Gloria Buzău – CF Brăila!
Avem la dispoziție un autocar cu 56 de locuri, în plus cei care vor însoții echipa vor primi din partea conducerii CF Brăila un fular cu însemnele clubului!

Cum va puteți înscrie pe lista celor 56 de locuri?
Cei care doresc să facă deplasarea la Buzău cu autocarul pus la dispoziție de club, trebuie să ne trimită pe pagina de facebook un mesaj privat care să conțină Numele, Prenumele și CNP-ul, iar în ziua deplasării trebuie să aibă buletinul asupra lor în vederea identificării pe lista celor 56.

Câteva doleanțe privind deplasarea!
Rugăm seriozitatea din partea celor care vor însoți echipa în această deplasare.

• Să aibă asupra lor buletinul;
• Să nu fie stare vădită de beție sau să consume băuturi alcoolice pentru că nu vor fi lăsați să între pe arenă buzoiană;
• Nu aveți voie să pătrundeți pe stadion cu materiale pirotehnice, clubul nostru riscând o amendă care nu ne-ar face deloc un favor;
• Să se comporte decent și să nu săvârșească fapte, acte sau gesturi obscene, să profereze ori să scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, precum și amenințări cu acte de violență împotriva celorlalți spectatori, oficiali, jucători sau a bunurilor acestora.

 Ora și locul de plecare!

Sâmbătă, oră 9.00 autocarul va pleca spre Buzău, astfel avem rugămintea la dumneavoastră de a fi prezenți la Stadionul Municipal (locul de plecare) mai devreme pentru identificare în baza listei!
Vineri seară vom anunța lista celor care fac deplasarea și cazurile în care există locuri libere!