Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Dacia Unirea s-a impus cu 3-0 în faţa celor de la Sporting Lieşti

• meciul amical s-a desfăşurat pe durata a două reprize a câte 50 de minute fiecare • Onofraş, Necoară şi Enciu au marcat pentru brăileni în repriza a doua

 

Formaţia brăileană s-a impus la scor în cel de-al doilea amical, cel cu Sporting Lieşti, însă cu toate că au avut destule ocazii pe toată durata jocului, elevii lui Alin Pânzaru au marcat abia în repriza a doua. Meciul s-a disputat pe durata a două reprize a câte 50 de minute fiecare. Muscă (min. 4) a avut prima situaţie de gol dar portarul Vicol a fost la post. Stelian Nicoliţă şi-a trecut şi el numele pe lista ratărilor în primele zece minute ale amicalului de pe terenul Siderurgistul. Pe fondul dominării formaţiei brăilene, Sporting, coordonată în teren de antrenorul secund, brăileanul Iulian Bogoş, a declanşat un contraatac prin Coconaşu, acesta a centrat în faţa porţii, Adamache a deviat mingea, cu capul, spre poarta brăileană, însă Mitrea a înlăturat pericolul. Ivan (min. 28) şi-a încercat şansa de la distanţă iar în replică, după o acţiune personală, Coconaşu a trimis mingea razant cu transversala porţii brăilene. În minutul 44, Stănciulescu a centrat în faţa porţii însă nici Stelian Nicoliţă nici Muscă nu a reuşit să trimită mingea în plasa porţii apărate de Vicol. Stănciulescu (min. 49) a şutat, de la doar cinci metri în portarul echipei din Lieşti astfel că prima repriză s-a încheiat la egalitate, 0-0.

În partea a doua, atât Alin Pânzaru cât şi omologul său, Ionuţ Niculcea, au trimis în teren alte echipe. La cinci minute de la reluare, Onofraş a deschis scorul, iar trei minute mai târziu Gicu Iordache a trimis mingea razant cu bara porţii lui Comănescu. Necoară a centrat apoi în faţa porţii, iar Mucuţă a deviat mingea pe lângă adversarul direct dar şi pe lângă poartă. Olenic (min. 24) i-a dat emoţii lui Comănescu, însă două minute mai târziu brăilenii şi-au majorat avantajul. Neagu a deviat mingea cu mâna în propriul careu, arbitrul de centru a arătat punctul cu var, iar Necoară a înscris. Mucuţă a ieşit în evidenţă la următoarele două acţiuni brăilene însă atacantul Daciei nu s-a lipit de gol în acest amical. În schimb, Marco Enciu a reuşit şi de această dată să marcheze un gol pentru gruparea brăileană, de fapt un eurogol, după o centrare perfectă a lui Gicu Iordache. Mucuţă, Enciu şi Gicu Iordache au irosit ocazii bune de a înscrie în finalul partidei.

Dacia Unirea – prima repriză: Mitrea (min. 33: Olaru) – Niţă, Ivan, Ghiocel, Stănciulescu – Roşu, Dima, Puşcaşu, Frunză – Muscă, S. Nicoliţă; repriza a doua: Olaru (min. 66: Leu) – Iosofache, Moroianu, Olenic, Necoară – M. Iordache, P. Ioan, G. Iordache, Onofraş – Mucuţă, Enciu.

Sporting Lieşti – prima repriză: Vicol – Filimon, Preda, Sandu, Manea – Iancu, Bogoş, Coconaşu, Popov – Adamache, Petică; repriza a doua: Comănescu – V. Iordache, Neagu, Manea, Serea – Mohorâţă, Lovin, Crihană, Cireasă – Munteanu, Borşan.

Leave a Reply