Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Dacia Unirea pleacă în cantonament!

Jucătorii Daciei Unirea Brăila au efectuat luni și marți vizita medicală, iar astăzi vor pleca în cantonament la baza sportivă de la Buftea, acolo unde vor sta până pe 27 ianuarie.

În cantonamentul de la Buftea elevii pregătiți de Alin Pânzaru și Vlad Pavel vor susține și două meciuri amicale. Pe 24 ianuarie vor întâlni pe CS Afumaţi, ocupanta locului 4 în Liga a 2-a. Ultima zi de cantonament la Buftea va fi încheiată de echipa brăileană cu un amical contra Chindiei Târgoviște, ocupanta locului 3 în Liga a 2-a.

Iată și lotul de celor 25 de jucatori convocați de stafful tehnic:

Portari: Ștefan Leu, Alexandru Ticrea și Roberto Chirilă.
Fundași: Laurențiu Ivan, Alexandru Niță, Costin Ghiocel, Cătălin Stănciulescu, Daniel Oroșanu (Junior A), Marius Moroianu, Tudor Țăranu (Farul Constanța), Nicola Alexandru (FCSB), Marian Anghelina (ACS Șirineasa);
Mijlocași: Sorin Frunză, Olimpiu Bucur, Victor Olenic, Paul Ioan, Marius Dima, George Puia, Paul Cublesan, Leonard Coteț (Junior A), Alin Manea (CSU Craiova), Raul Vitan (Sănătatea Cluj);
Atacanți: Alexandru Pop, Andrei Banyoi și Costin Ciucureanu.

Noutățile aflate în pregătiri cu echipa noastră sunt:

  • Tudor Țăranu – fundaș central – născut pe 5 februarie 1998, a jucat ultima dată la Farul Constanța.
  • Nicola Alexandru – fundaș stânga și mijlocaș stânga – născut pe 29 mai 1997, vine de la FCSB, unde a jucat pentru prima echipă în meciul de Cupa României cu Sănătatea Cluj.
  • Marian Anghelina – fundaș central – născut pe 2 mai 1991, în toamnă a jucat în Liga a 3-a la ACS Șirineasa. Anghelina a jucat două meciuri în Liga 1 pentru FC Botoșani
  • Alin Manea – mijlocaș central / ofensiv –  născut pe 9 ianuarie 1997, are 10 selecții la loturile naționale de juniori, de la U16 la U21, marcând și un gol. Manea a jucat și în tricoul primei echipe a celor de la CSU Craiova, debutând în 2016 într-un meci cu Viitorul Constanța.
  • Raul Vitan – mijlocaș dreapta – născut pe 3 iulie 1997, a fost descoperit la Turda si a fost vedeta celor de la Sănătatea Cluj pentru care a jucat în Cupa României în meciul cu FCSB, în octombrie 2017.

În perioada cantonamentului antrenorul Alin Pânzaru mai așteaptă câțiva jucători care să se alăture echipei, în special pentru posturile de fundași centrali și mijlocaș defensiv.

Leave a Reply