Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Dacia Unirea joacă sâmbătă acasă cu Bucovina Pojorâta!

* formaţia brăileană are obiectivul îndeplinit înaintea ultimei etape din sezonul regulat * cu o victorie sâmbătă, Dacia Unirea va începe turneul play off de pe locul al treilea

După două deplasări în care nu a obţinut niciun punct, jucătorii Daciei Unirea vor să încheie sâmbătă returul cu un succes în faţa echipei de pe locul al 11-lea, Bucovina Pojorâta, care le asigure un moral ridicat în partidele din play off. Din lotul echipei brăilene doar Enciu este suspendat o etapă deoarece a acumulat patru cartonaşe galbene, în rest toţi ceilalţi fotbalişti sunt apţi de joc pentru această ultimă partidă din sezonul regulat.

“Batem Bucovina Pojorâta sâmbătă şi ne-am realizat deja obiectivul pentru acest campionat, restul va fi bonus din partea noastră. O săptămână am fost supăraţi, acum vrem ca în următoarea să fim veseli. Adversara noastră este flămândă de puncte şi vine să lupte pentru ele pentru a se salva de la retrogradare, însă noi acasă ne exprimăm bine în teren, avem un lot valoric superior trebuie să câştigăm”, a declarat Alin Pânzaru.

Antrenorul brăilean a spus apoi că obiectivul echipei a fost îndeplinit deja, însă a ţinut să precizeze că în play off toate echipele au şanse la primele două locuri, cel care asigură promovarea directă şi cel care asigură participarea la barajul de promovare în prima ligă.

“Cu o victorie cu Pojorâta, în clasamentul din play off vom fi pe locul al treilea, la doar două puncte în spatele echipei din Călăraşi şi la cinci puncte distanţă de Rapid. Toate echipele au şanse la primele două locuri. Noi ne vom lupta în teren să obţinem cât mai multe puncte”, a mai spus Pânzaru.

Leave a Reply