Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Dacia Unirea a pierdut primul amical din cantonament!

Dacia Unirea Brăila a jucat miercuri dimineață primul meci de pregătire din cantonamentul de la Buftea. Echipa antrenată de Alin Pânzaru a întâlnit pe CS Afumați, ocupanta locului 4 în Liga a 2-a. Echipa din Afumați a câștigat cu 2-1 (1-1).

Meciul dintre Dacia Unirea și CS Afumați s-a jucat pe durata a două reprize a câte 45 de minute, iar antrenorul Alin Pânzaru a folosit două echipe diferite în fiecare repriză. CS Afumați a deschis scorul în prima dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri. După pauză, George Puia a reușit să egaleze, dar CS Afumați a revenit la conducere, cu un gol marcat tot în urma unei lovituri libere centrată în careu, de unde un jucător al acestora a trimis cu capul în poarta apărată de Chirilă.

Nu au jucat în acest meci veteranii echipei: Șt. Leu, L. Ivan, S. Frunză, dar nici juniorul Orășanu.

În prima repriză a fost testat și Alexandru Gâț, un fundaș dreapta născut în 1997, care în primăvara anului 2016 a evoluat la Sănătatea Cluj sub formă de împrumut de la LPS Banatul, apoi a semnat cu Performanţa Ighiu, echipă tot din Liga a III-a, din judeţul Alba. În vara anului trecut a ajuns la U Cluj, în Liga a 3-a, după ce a trecut și pe la ASU Poli Timișoara.

Antrenorul Alin Pânzaru s-a declarat mulțumit de efortul depus de elevii săi pe teren, dar mai au de muncit mult pentru omogenizare.

Următorul meci de verificare pentru Dacia Unirea va fi sâmbătă, 27 ianuarie, cu Chindia Târgoviște. După acest meci echipa brăileană va reveni acasă, apoi din 1 februarie va începe un semicantonament în care va mai disputa 4 meciuri de pregătire.

Leave a Reply