Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Dacia Unirea a incheiat prima saptamana de pregatire!

Sursa text – Pro Braila

Dacia Unirea Brăila a încheiat prima săptămână de pregătiri cu un joc școală. Antrenorul Alin Pânzaru i-a împărțit pe jucătorii aflați la dispoziție in doua echipe – verzii și portocalii, și au jucat un joc pe parcursul a două reprize a câte 30 de minute.

Verzii au câștigat cu 4-2 (1-1). Pentru verzi au marcat C. Ciucureanu de două ori, Marius Dima și Al. Pop. Pentru portocalii au marcat A. Banyoy și P. Cubleșan.

Echipa Verde: Țicrea – Niță, Ivan, Ghiocel, Șt. Leu – M. Dima, P. Ioan, A. Manea, G. Puia – C. Ciucureanu, Al. Pop.

Echipa Portocalie: R. Chirilă – S. Sima, V. Olenic, Stănciulescu, Orășeanu – Cubleșan, Frunză, Coteț, R. Vitan – O. Bucur, Banyoi.

Noutățile aflate în pregătiri cu echipa brăileană sunt Sorin Sima, Raul Vitan (născut în 1997, de la Sănătatea Cluj), Alin Manea.

  • Sorin Sima este fundaș central, născut în anul 2000, care vine de la juniorii celor de la CSU Craiova. Sima este un produs al clubului Luceafărul Brăila, de unde a plecat la Craiova. El a fost selecționat anul trecut la lotul național al României de juniori U 17 și are în palmares un titlu de vicecampion național de juniori C cu echipa craioveană în 2015 și câștigător al Ligii Elitelor U17 în 2017.
  • Alin Manea, este născut la Buzău pe 9 ianuarie 1997 și vine tot de la CSU Craiova. Joacă pe postul de mijlocaș central sau mijlocaș ofensiv și are 10 selecții la loturile naționale de juniori, de la U 16 la U21, marcând și un gol. Manea a jucat și în tricoul primei echipe a celor de la CSU Craiova, debutând în 2016 într-un meci cu Viitorul Constanța. În toamna anului 2017 Manea a jucat la Sportul Snagov, pentru care a jucat 14 meciuri și a marcat două goluri.
  • Raul Vitan, este născut în anul 1997 și vine de la echipa de Liga a 3-a, Sănătatea Cluj. Joacă pe postul de mijlocaș dreapta. Vitan a fost descoperit la Turda si a fost vedeta celor de la Sănătatea Cluj pentru care a jucat în Cupa României în meciul cu FCSB, în octombrie 2017.

Săptămâna viitoare este așteptat să se alăture lotului celor de la Dacia Unirea Brăila și Marian Anghelina, un fundaș născut pe 2 mai 1991, care în toamnă a jucat în Liga a 3-a la ACS Șirineasa. Anghelina a jucat două meciuri în Liga 1 pentru FC Botoșani.

Până miercuri, la plecarea în cantonamentul de la Buftea, Alin Pânzaru mai așteaptă sosirea unor jucători. Luni și marți este programată vizita medicală a fotbaliștilor de la Dacia Unirea.

Leave a Reply