Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Dacia Unirea a început pregătirile pentru meciul cu Gloria Buzău!

Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 19.00 şi va fi televizată de Digisport 1 şi  Dolce Sport 2!

Joi dimineaţă, fotbaliştii din lotul Daciei Unirea s-au prezentat la stadionul Municipal şi au efectuat primul antrenament în vederea partidei din deplasare cu Gloria Buzău, programată a se desfăşura sâmbătă, de la ora 19.00. Ieri, înaintea şedinţei de pregătire, antrenorul Alin Pânzaru a făcut câteva remarci despre partida de miercuri, de la Călăraşi.

“A fost un meci echilibrat şi un rezultat de egalitate consider eu că ar fi fost echitabil. Am avut mai multe ocazii clare de gol decât gazdele, iar dacă am fi marcat, cu siguranţă că am fi luat toate punctele puse în joc, dar nici în situaţia aceasta nu am ce să le reproşez jucătorilor. Dunărea Călăraşi este o echipă bună, care a fost condusă de la spate de peste 1.000 de spectatori. Cu toate că a plouat, fanii sportului cu balonul rotund, din Călăraşi, au venit să-şi susţină echipa, lucru care la noi nu prea se întâmplă”, a declarat Alin Pânzaru.

Tehnicianul brăilean a mai spus că şi meciul cu Gloria Buzău va fi dificil, însă sâmbătă Dacia Unirea trebuie să vină cu puncte din această deplasare.

“Mergem să obţinem un rezultat pozitiv. Va fi însă un meci dificil pentru că avem destule probleme de lot, Ghiocel şi Petean sunt suspendaţi, Stănciulescu, Dima şi Frunză se resimt după meciul de miercuri, dar şi cei care vor intra trebuie să demonstreze că merită să facă parte din lotul Daciei Unirea”, a mai spus Pânzaru.

Facebook Comments

Leave a Reply