Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Dacia Unirea a depus dosarul de licenţiere pentru Liga I!

SURSA STIRE

Joi, 31 martie, Dacia Unirea a fost programată la Federaţia Română de Fotbal pentru depunerea dosarului de licenţiere, iar documentele brăilenilor au îndeplinit toate criteriile impuse de forul de la Bucureşti. În aceste condiţii formaţia brăileană îşi va juca în teren şansele, în play off, să obţină promovarea în prima ligă a fotbalului românesc.
Joi am fost programaţi să depunem dosarul de licenţiere pentru Liga întâi iar directorul Administraţiei de Licentiere din cadrul FRF, Viorel Duru, ne-a felicitat şi a spus că este aproape perfect. Noi ne-am făcut datoria şi am obţinut avizul FRF acum este rândul jucătorilor să obţină promovarea în teren. Am avut o discuţie în acest sens cu fotbaliştii, a participat şi principalul investitor, Florin Cârligea, prilej cu care i-am informat şi despre sistemul de premiere din play off. Acum totul depinde de jucători”, a explicat Valentin Avramescu, preşedintele Daciei Unirea.
În altă ordine de idei, miercuri, a avut loc şedinţa Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, iar în cadrul acesteia s-a discutat şi despre incidentele care au avut loc după încheierea partidei dintre Gloria Buzău şi Dacia Unirea Brăila. La şedinţă au participat şi reprezentanţi ai formaţiei brăilene care au depus şi un memoriu, nu însă şi oficiali ai gazdelor. În aceste condiţii, un verdict se va da abia luni, 4 aprilie.
“Comisia de Disciplină s-a autosesizat după ce a citit raportul observatorului de joc, însă nu s-a luat nicio decizie deocamdată. Cei de la Gloria Buzău a spus că au demarat o anchetă internă şi apoi vor da un răspuns. Noi am avut reprezentanţi care au prezentat punctul de vedere al Clubului Dacia Unirea. Probabil că deciziile se vor lua luni”, a mai spus Avramescu.

 

 

Leave a Reply