Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Cu gândul la victorie!

 Brăilenii noștri se pregătesc cu gândul la confruntarea de sâmbătă, împotriva echipei Rapid CFR Suceva, obiectivul fiind acela de a aduce puncte dintr-o deplasare dificilă.

CF Brăila mai are de disputat 3 jocuri oficiale în acest final de an. Primul examen va fi sâmbătă, de la ora 11.00, în cadrul etapei a 14-a a Ligii Secunde, alb-albaștrii dorindu-și să bifeze un nou succes important, dar și de moral. Cu gândul la o nouă victorie, ce i-ar permite să se distanțeze la 6 puncte de locul 7 și să isi consolideze poziţia pentru Play-off, brăilenii noștri se antrenează la intensitate maximă.

Sesiunea de antrenamente din această săptămană s-a desfășurat pe Stadionul ”Municipal” din Brăila, antrenorul nostru, Alin Pânzaru, avându-l sub comanda sa și pe Laurenţiu Petean, revenit dupa o suspendare de 2 etape. Deasemenea Cosmin Necoară și Emmanuel N’Digwe au reintrat în circuitul normal de antrenament dupa accidentările suferite.

Astfel fiind spuse, lista absenţilor pentru meciul de sâmbătă ii va cuprinde doar pe Alin Comănescu și Francis Agbleta ambii accidentaţi.  

“Mergem la Suceava cu dorinţa de a recupera punctele pierdute pe teren propriu. Sigur, conform rezultatelor obţinute în ultima vreme Rapid CRF Suceava este favorită la victorie, însă vă repet, nu mergem în excursie ci să obţinem puncte, a declarat, încrezător, președintele echipei Valentin Avramescu.

Facebook Comments