Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

COMUNICAT OFICIAL!

Odată cu trecerea timpului bucuria îndeplinirii obiectivului campionatului a trecut și (re)apar grijile sezonului următor.

Conducerea clubului, spre corecta informare, în primul rând a suporterilor săi, anunță că în toată această perioadă, împreună cu Asociația Suporterilor Dacia Unirea Brăila, a creionat diverse proiecte pentru sezonul următor, proiecte din păcate afectate de același lucru, ce lipsește în ultimii ani la acest club: insuficienta finanțare.

Același lucru se pare că va afecta activitatea și în perspectiva apropiată, motiv pentru care nu s-au putut începe negocieri pentru noi contracte, noi jucători etc.
În perioada următoare se va trece la discuții lămuritoare cu autoritățile locale iar în funcție de răspunsul lor se va lua, împreună cu Asociația Suporterilor, decizia finală privind echipa de seniori.

În rest, anunțăm proprii juniori, părinți, suporteri, sponsori, că Centrul de copii și juniori își VA CONTINUA activitatea INDIFERENT de situația echipei de seniori și indiferent de minciunile aruncate pe piață de “prietenii” noștri din jur, cărora le vom răspunde la momentul potrivit.

ÎMPREUNĂ SUNTEM DACIA UNIREA BRĂILA!

Leave a Reply