Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

COMUNICAT OFICIAL

Cu multă speranță pentru viitor, vă aducem la cunoștință, atât suporterilor și simpatizanților echipei noastre, cât și întregului fotbal brăilean, finalizarea cu succes a discuțiilor privind colaborarea  în domeniul sportiv cu dl. Adrian – Ovidiu Onosă , antreprenor de succes în București, implicat până acum în proiectele sportive de la cluburile “Carmen București”  și “CS Sportul Snagov“. Aceste discuții s-au finalizat prin depunerea cererii de adeziune la clubul nostru conform Statutului Asociației  “Dacia Unirea” Brăila, cerere care va fi aprobată în adunarea generală din această săptămână-urmând ca dl. Adrian – Ovidiu Onosă să fie cooptat în Consiliul Director în calitate de  membru-asociat/finanțator.

Îi urăm un sincer bun venit  în cadrul clubului nostru d-lui Adrian – Ovidiu Onosă, îl asigurăm de susținerea și transparența noastră deplină, având totodată convingerea că experiența pe care domnia sa a  acumulat-o în domeniul sportiv, precum și capacitatea manageriala dovedită în activitatea sa profesională, vor conduce la rezultate foarte bune pentru clubul nostru, iar împreună cu banca tehnică și suporterii noștri, la îndeplinirea unor obiective îndrăznețe.                                            

Pe termen scurt, obiectivul clubului este formarea unei echipe puternice de seniori, care să reușească evitarea retrogradării în acest campionat și obținerea unor rezultate constante. În acest moment, 15 transferuri au fost perfectate, iar alte 3-4 sunt în discuții avansate. Pe termen lung, scopul principal este atacarea primului loc în campionatul viitor, performanță care va reflecta profesionalismul și perseverența tuturor celor implicați.  Despre toate aceste planuri de viitor și obiectivele propuse dl. Adrian – Ovidiu Onosă își va prezenta viziunea în scurt timp, într-un interviu ce va fi publicat pe site-ul nostru oficial.

În încheiere, facem un apel către toți susținătorii acestei echipe să sprijine în perioada următoare acțiunile noastre de reașezare cu deplin respect a numelui DACIA UNIREA BRAILA la locul cuvenit, în concordanță cu tradiția de peste 100 ani de existență, inclusiv prin susținerea demersurilor imediate către autoritățile brăilene pentru readucerea, în cel mai scurt timp posibil, a echipei pe Stadionul Municipa, adevărata casă a acestei echipe. Este MOMENTUL MULT AȘTEPTAT AL RENAȘTERII și VĂ AȘTEPTĂM ALĂTURI DE NOI! ÎMPREUNĂ PENTRU DACIA UNIREA, ÎMPREUNĂ PENTRU FOTBALUL BRĂILEAN!

         Brăila, 13.02.2020, Valentin Avramescu – administrator special ACS Dacia Unirea Braila

Leave a Reply