Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Comunicat important

In atentia suporterilor nostri!

Asa cum am promis in comunicatele anterioare, revenim cu urmatoarele precizari privind meciul din Cupa Romaniei:

 1. Analizand toate variantele aflate in discutie (Galati, Buzău, Vaslui, Turnu Severin, Bucuresti) conducerea clubului a decis ca partida Dacia Unirea Brăila – CSU Craiova, din optimile Cupei Romaniei, programată pentru data de 13.12.2016 orele17.30, să se desfășoare la Buzău, pe stadionul Municipal din parcul Crang. Cu acest prilej, clubul multumeste autoritatilor locale din municipiul Buzău – dlui. primar Constantin Toma, dlui. viceprimar Sorin Apostu si dlui. vicepresedinte CJ Buzău, Adrian Petre – pentru deschiderea si căldura cu care am fost intampinati.
 2. Cu regretul că, in pofida demersurilor noastre, această partidă nu s-a putut organiza la Braila (din motivele deja cunoscute), sperăm ca unele măsuri organizatorice pe care le urmează să le detaliem in continuare să atenueze din mâhnirea suporterilor nostri si împreună să facem din acest eveniment sportiv o mare sărbătoare pentru toti iubitorii fotbalulului brăilean:
  1. Pentru a da posibilitatea cat mai multor suporteri sa sustina echipa la ultimul meci de fotbal disputat pe teren propriu in acest an si, in acelasi timp, ca un cadou oferit brailenilor de 1 Decembrie, la partida de sambata 3 decembrie 2016, dintre Dacia Unirea si Dunarea Calarasi intrarea va fi LIBERA!
  2. In ceea ce priveste meciul de Cupa Romaniei, incepand de vineri 2 decembrie 2016, intre orele 10:00 – 16:00, la Stadionul Municipal din Parcul Monument, se vor pune in vanzare biletele pentru meciul cu CSU Craiova. Pretul unui bilet este de 10 lei.
  3. Clubul, prin efortul propriu, va asigura transportul GRATUIT, cu autocarele, al unui grup de maxim 300 de suporteri braileni, pentru a-si sustine echipa la Buzau.
  4. Astfel persoanele care doresc, se vor putea inscrie pe lista, cu conditia sa cumpere bilet, sa aiba peste 18 ani si sa prezinte buletinul sau cartea de identitate.
  5. Lista se va completa dupa regula “primul venit, primul servit”. In cazul in care locurile disponibile nu se vor ocupa vineri, actiunea de inscriere va continua sambata 3 decembrie, dupa meciul cu Calarasi, (aprox. ora 13:30) respectiv saptamana viitoare dupa un program pe care il vom anunta ulterior.

Va asteptam alaturi de echipa pentru a-i sustine impreuna pe baietii nostri in incercarea de a termina cat mai bine anul fotbalistic 2016 !

Legenda continua!

Facebook Comments

Leave a Reply