Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Comunicat de presa – Dacia Unirea Braila!

Avand în vedere interesul suscitat de meciul din cadrul optimilor Cupei Romaniei, editia 2016-2017, Dacia Unirea Brăila – CSU Craiova, clubul ACS Dacia Unirea Brăila face următoarele precizări:
Data si ora de disputare a jocului (13.12.2016, ora 17.30), au fost stabilite de catre televiziunile care detin drepturile de imagine asupra acestor jocuri, tinand cont de ratingul pe care l-ar putea atinge fiecare joc. Din pacate pentru clubul nostru, decidentii nu au ținut cont de dorinta si argumentele noastre pentru a juca la Brăila la o ora care să nu fie necesara o instalație de nocturnă, factorul comercial, influențat de prezența in acest joc a unei echipe de top din Liga 1, ce se bate la titlu in acest moment, cantărind decisiv.
Avand in vedere cele de mai sus, in acest moment, avem la dispoziție doua variante:

1. Aducerea si montarea unei instalații mobile de nocturnă (gen Suceava, in jocul cu Steaua), fapt ce ar presupune costuri insemnate (intre 40.000 si 50.000 euro), sumă care depășește cu mult posibilitatile clubului, mai ales in contextul acestui final de an, in care, din punct de vedere financiar, suntem sub cota de avarie;

2. Organizarea jocului in cea mai apropiata locație care indeplinește toate condițiile regulamentare (Galați, Buzău, Constanta, etc.).

In acest context, in scurt timp vom demara discutii cu autoritățile locale, cu toti factorii de decizie din interiorul sau din jurul clubului si, nu in ultimul rand, cu suporterii, pentru a lua o decizie in acest sens.
Bineinteles ca ne dorim ca acest joc, cel mai important eveniment sportiv al acestui an pentru municipiul si judetul Brăila, să se desfășoare pe teren propriu, constituind cadoul nostru de sarbatori pentru toti iubitorii fotbalului din Brăila, dar, pe de altă parte, trebuie inteles corect contextul in care ne aflăm si faptul că fără un sprijin financiar din partea comunitatii si administratiei locale, suntem in imposibilitatea de a organiza acest joc pe teren propriu.
Vom reveni cu precizări in zilele urmatoare.

 

Facebook Comments

3 Responses

  1. ionut bratu

    Mai bine platiti salariile jucatorilor, ca vin sarbatorilor, se poate juca si la GL, ca oricum multa lume la braila nu o sa vina deoarece o sa fie foarte frig !!!

  2. mary

    daca se vrea se va putea aduce o nocturna la braila ,primaria ,cj ul ,carligea si alti oameni de afaceri ,ar putea face cheta ,si sa ofere un spectacol frumos ,mai ales ca ar fi prima oara asa ceva la noi ,si lumea va venii garantat ,un 20 de lei biletul ar fi perfect ca si pret .dar mai mult ca sigur ,va suna asa raspunsul primariei… da de ce sa cheltuim noi atatia bani ,nu mai bine i ciordim odata cu alegerile ,deci cred ca sunt sanse nule sa vedem meciul pe municipal.

  3. Spartan

    Când au văzut câți bani pot câștiga din drepturile TV si din bilete,au ajuns la concluzia aducerii unei instalatii de nocturna… Lăsați-o Balta … Fotbalul romanesc e 0 în momentul de fata … Echipe din liga a 4 a sau a 5 a din alte tari au stadioane de vis… Iar noi în prima ligă jucam toate meciurile pe Mall Arena …. Muie FRF .

Leave a Reply