Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

COMUNICAT DE PRESĂ!

Avand in vedere comentariile apărute privind declarația antrenorului Alin Pânzaru la finalul partidei cu Știința Miroslava, facem urmatoarele precizări:
După jocul din deplasare cu Olimpia Satu Mare, cu desfășurarea oarecum ciudată a evoluției scorului, în urma discuțiilor purtate cu jucătorii și banca tehnică implicată în jocul respectiv, au aparut suspiciuni de implicare in “jocuri necurate” asupra jucătorilor Roșu Costel și Iosofache Gabriel.

Drept urmare s-a luat decizia rezilierii de îndată a contractelor cu cei doi (aceștia renunțând la toate drepturile financiare cuvenite) și a fost informat Departamentul de integritate si antifrauda din cadrul FRF.
De comun acord cu banca tehnică s-a convenit ca evenimentul neplăcut să fie făcut public după finalul campionatului, pentru a nu perturba procesul de pregatire al echipei, si asa grav încercat de dificultăți financiare.

Clubul nostru își reiterează poziția de a fi in prima linie a luptei pentru un fotbal curat (a se vedea cazurile Gloria Buzău, Alexandru Bălțoi), de a nu accepta nici măcar suspiciuni in propria “ogradă” privind asemenea fapte si de a lua primele măsuri in vederea îndepărtării oricăror bănuieli in acest sens.

Vom colabora, ca până acum, cu FRF și toate organele statului pentru clarificarea evenimentelor! 

Valentin Avramescu, Președintele Consiliului Director Dacia Unirea Brăila

Leave a Reply