Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

COMUNICAT DACIA UNIREA BRAILA

In urma analizei activitatii clubului ACS Dacia Unirea Braila cu privire la evolutia si implicit rezultatele echipei de seniori in turul campionatului 2019-2020, luand in calcul toti factorii interni si externi ce au condus la aceste rezultate s-au luat urmatoarele decizii:

  1. Reconfirmarea in functia de antrenor principal a d-lui Petre Florentin si a bancii sale tehnice;
  2. Incetarea colaborarii prin rezilierea contractelor individuale a jucatorilor: Abdulfatai Yunus, Bady Frederic, Munteanu Valentin, Goupy Brice, Libotte Anis, carora clubul le multumeste pentru colaborare si le doreste succes in continuar;
  3. Jucatorilor Cisse Oumar si Essomba Jean Claude li se acorda termen 15.01.2020 pentru a-si rezolva problemele cu permisul de sedere, in caz contrar urmand a li se propune rezilierea contractelor;
  4. Imputerniceste antrenorul principal /directorul sportiv pentru demararea de urgenta a negocierilor in vederea completarii lotului cu jucatorii doriti!

Reunirea lotului a fost stabilita pentru data de 13.01.2020 urmand ca in perioada 03.02.2020-12.02.2020 echipa sa efectueze un cantonament montan centralizat in zona Brasov.

Va vom tine la curent cu noutatile.

IMPREUNA PENTRU DACIA UNIREA!

Braila, 21.12.2019-  Administrator special ACS Dacia Unirea Braila

Leave a Reply