Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

CF Braila isi prezinta vineri proiectul pentru noul sezon

LINK STIRE

Vineri de la ora 14.00, cu o zi înaintea startului noului sezon al Ligii a 2-a, CF Brăila va organiza o conferință de presă prin care își va prezenta lotul cu care va aborda noul sezon, dar și staff-ul tehnic atât pentru echipele de copii și juniori, cât și pentru cele două echipe de seniori, cea de Liga a 2-a și cea de Liga a 5-a. În cadrul acestei conferințe de presă conducerea clubului brăilean își va prezenta și proiectul general pentru următorii trei ani.

Debutul în sezonul 2014-2015 pentru echipa de Liga a 2-a va avea loc sâmbătă 30 august, de la ora 11.00, pe stadionul Municipal, când echipa antrenată de Alin Pânzaru va întâlni nou promovata CS Balotești, echipă care a câștigat play-offul seriei a III-a, din Liga a 3-a. Prețul biletului de intrare la meciurile de pe teren propriu ale echipei de Liga a 2-a va fi și în acest sezon tot 5 lei.

Tot sâmbătă, de la ora 12.00, pe stadionul Municipal din Tecuci, echipa de juniori A de la CF Brăila va debuta în campionatul de juniori republicani seria a II-a, cu CSS Tecuci. După acest meci, tot pe același stadion, echipa de juniori B a celor de la CF Brăila va întâlni echipa similară de la CSS Tecuci.

Duminică de la ora 11.00, echipa a doua a CF Brăila își va face debutul în Liga a 5-a, cu un meci în deplasare la o altă echipă înființată în acest an, Speranța Măxineni, meciul urmând să se joace pe terenul din comuna Măxineni, teren care a stat nefolosit de o echipă de fotbal de trei ani de când a fost construit.