Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

CF Brăila aproape de finalul cantonamentului centralizat

LINK STIRE

* Frunză şi Stănciulescu au avut un program special

Pentru fotbaliştii de la CF Brăila perioada cantonamentului centralizat se apropie de final. Joi, elevii lui Alin Pânzaru au avut planificat un singur antrenament apoi au mers la bazin pentru refacere. Astăzi sunt programate alte două şedinţe de pregătire, sâmbătă una singură, apoi, fotbaliştii CF-ului vor primi două zile de repaos, urmând ca marţi, 3 februarie să revină la antrenamente.

“Pentru că lotul s-a reunit cu întârziere, perioada de încărcare fizică a fost ceva mai scurtă dar ceva mai solicitantă, însă cu toate acestea majoritatea jucătorilor nu au avut probleme de sănătate. Din cauza suprafeţelor tari pe care a alergat, Stănciulescu a avut ceva probleme cu tendonul dar acum şi-a revenit, Frunză a răcit şi nu s-a antrenat alături de colegii lui două zile, sunt probleme tipice actualei perioade de pregătire. Important pentru noi este faptul că pista stadionului Municipal s-a uscat şi putem să ne antrenăm acum şi pe ea”, a explicat antrenorul Alin Pânzaru.

În baza unui contract de colaborare cu prim divizionara Oţelul, în perioada 3-14 februarie CF Brăila va efectua antrenamentele cu caracter tehnico-tactic pe stadionul Siderurgistul din Galaţi.

Conform precizărilor făcute de antrenorul principal până joi nu au apărut noutăţi la nivelul lotului.

CF Brăila va susţine şase partide amicale

Pe terenul Siderurgistul din Galaţi CF Brăila va juca pe 4 februarie cu Dunărea Călăraşi, pe 7 februarie cu Metalosport Galaţi sau cu o echipă de Liga a IV-a din Galaţi, pe 11 februarie cu Oţelul II Galaţi, pe 14 februarie cu SC Bacău iar pe 21 februarie cu Delta Dobrogea Tulcea. Brailenii vor evolua şi în deplasare, pe 18 februarie, la Dunărea Călăraşi. Dacă returul Ligii a II-a nu se va relua pe data de 28 februarie, elevii lui Alin Pânzaru vor mai juca un amical cu Unirea Slobozia.

Facebook Comments