Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

CF Braila a obtinut un egal pe terenul liderului!

CF Brăila a obținut un egal nesperat pe terenul liderului seriei, după un meci în care gazdele au dominat categoric, dar brăilenii au știut să se apere foarte bine, fiind învinși o singură dată, din penalty. Portarul Cristian Mitrea a fost de netrecut, scoțând 4-5 goluri ca și făcute, nereușind însă să se apere lovitura de la 11 m din finalul meciului.

Echipa antrenată de Alin Pânzaru a jucat la Voluntari cu doi închizători, iar gazdele n-au reușit să găsească drumul spre poarta lui Mitrea. În minutul 34 Ungureanu șutează în bară, după o pasă primită de la Stănciulescu. Abia în minutul 35, la o lovitură de colț executată pe colțul lung, căpitanul gazdelor, Sorin Rădoi a trimis spre poartă, dar bara l-a salvat pe portarul brăilean.

În minutul 40, gazdele au avut o nouă lovitură de la colțul terenului, însă brăilenii au respins și au declanșat un atac rapid. Frunză l-a găsit cu o pasă lungă pe Stănciulescu, atacantul brăilenilor l-a driblat pe fundașul B. Vasile și a centrat în careu, Ungureanu a lăsat mingea pentru Marius Onofraș care a șutat cu exteriorul de la 12 m central, în vinclul din dreapta porții lui Balauru. FC Voluntari – CF Brăila 0-1, rezultat cu care avea să se încheie prima repriză. O primă repriză în care brăilenii au jucat cu dezinvoltură, reușind să aibă posesie mai bună decât gazdele.

În partea a doua a meciului echipa din Voluntari, încurajată de cei 400 de spectatori prezenți la meci, a atacat continuu poarta celor de la CF Brăila, dar fundașii echipei antrenate de Alin Pânzaru și portarul Mitrea s-au opus golului. Abia în minutul 86, ilfovenii au primit un penalty la un atac neglijent în careu a lui Niță asupra lui Voduț, lovitura de la 11 m fiind transformată de M. Ene. Gazdele au forțat pe final egalarea, dar în minutul 90+3 Voduț și-a prelungit pra mult mingea și a scăpat-o în aut de poartă, meciul terminându-se la egalitate, 1-1.

FC Voluntari: Balauru – B. Vasile (min. 46 C. Roșu), S. Rădoi, C. Achim, Fl. Maxim – I. Novac, D. Todoran – M. Ene, Al. Cârstocea (min. 58 G. Deac), Călinţaru (min. 64 M. Matei) – Voduţ. Antrenor: Ilie Poenaru

CF Brăila: Mitrea – M. Dima (min. 80 Al. Niță), L. Ivan, Ghiocel, C. Stănciulescu – Petean, Olenic – Onofraş (min. 64 G. Iordache), Puşcaşu (min. 90+2 Dojcinovic), Frunză – B. Ungureanu. Antrenor: Alin Pânzaru.

CF Brăila se menține neînvinsă după cinci meciuri consecutive jucate în Liga a 2-a, iar portarul Cristi Mitrea a primit gol după 447 minute de invincibilitate. Pentru CF Brăila urmează vineri, 10 aprilie, de la ora 11.00, al doilea meci din play-offul seriei I a ligii a 2-a, pe teren propriu cu Rapid CFR Suceava, echipă care a acumulat 4 înfrângeri consecutive, ultimul în această etapă, pe teren propriu cu Gloria Buzău.

CF Brăila a rămas pe locul 6, cu 30 de puncte, la egalitate cu SC Bacău, dar la 10 puncte distanță de ocupantele locurilor 3 și 4, Rapid Suceava și Gloria Buzău.

Leave a Reply