Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

CF Brăila a încheiat săptămâna cu un joc şcoală

LINK STIRE

* atacantul ghanez Francis Agbleta şi Bogdan Dumitru se pregătesc cu formaţia noastră, * “M-a interesat aripa tânără, să văd pe ce fotbalişti voi putea conta la CF Brăila”, a spus Alin Pânzaru

Antrenorul echipei CF Brăila, Alin Pânzaru a încheiat prima săptămână de pregătire, una în care accentul a fost pus pe readaptarea organismului la efort, cu un joc şcoală în care, cu excepţia lui Laurenţiu Ivan, au evoluat doar jucătorii tineri, care ar putea fi cooptaţi în lotul echipei de seniori precum şi fotbalişti de la Conpet Cireşu.
La acest test au participat şi doi fotbalişti care doresc să se transfere la CF Brăila, atacantul ghanez Francis Agbleta, un fotbalist care a evoluat la Politehnica Galaţi, FC Olt, iar în turul campionatului trecut la Bucovina Rădăuţi precum şi Bogdan Dumitru de la Gloria Buzău, un jucător care a mai evoluat la Brăila.

Din prima echipă au făcut parte portarul Ghighimoc de la Sportul Chiscani şi jucătorii de câmp, Panait, Ilie, Stănciulescu, Ghiocel – Dima, Omer, P. Ioan, Stângaciu – Nicoliţă, Băbătie, iar din cea de a doua Comănescu (min. 46: Mitrea) – Niţă, Zaharia, Ivan, B. Dumitru – G. Gheorghe, M. Gheorghe, Balaban, Radu – Ndigwe (min. 46: Agbleta), M. Iordache.

După 90 de minute victoria le-a revenit cu 3-2 jucătorilor din tabăra lui Laurenţiu Ivan.

“M-a interesat aripa tânără, să văd pe ce fotbalişti din această categorie voi putea conta la CF Brăila în sezonul următor. Sunt tineri de perspectivă, însă ei trebuie să crească pe lângă fotbalişti cu experienţă. Agbleta şi Bogdan Dumitru sunt fotbalişti care nu mai au nevoie de astfel de teste, cu siguranţă că ne-ar putea ajuta în campionatul următor, rămâne însă ca ei să se înţeleagă cu conducerea clubului. Mai suntem în discuţii cu câţiva fotbalişti de la Oţelul şi de la Dunărea însă acestea se vor finaliza abia după ce aceşti fotbalişti îşi vor rezolva situaţiile contractuale pe care le au”, a fost prima recţie a antrenorului Alin Pânzaru.

Leave a Reply