Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

CF Brăila a încheiat prima săptămână de cantonament centralizat

LINK STIRE

• s-au finalizat şi negocierile cu jucătorii • doar Necoară nu a semnat încă noul contract • Francis Agbleta este jucătorul echipei CF Brăila • Neagoe a plecat la Farul

Odată cu amicalul de la Galaţi în compania Oţelului, CF Brăila a intrat într-un cantonament centralizat care se va încheia sâmbătă, 2 august. Joi după-amiază fotbaliştii antrenaţi de Alin Pânzaru au revenit la stadionul Municipal pentru cel de-al doilea antrenament, iar vineri şi sâmbătă tehnicianul brăilean a programat, de asemenea, tot câte două şedinţe de pregătire, una având un caracter fizic, de încărcare a bateriilor, cel de-al doilea fiind de obicei unul tehnico-tactic. Duminică brăilenii au venit doar dimineaţă la stadion, după-amiază fiind liberi să se poată odihni.
În toată această perioadă conducerea clubului a finalizat semnarea noilor contracte cu jucătorii din vechiul lot, excepţie făcând doar Robert Neagoe care a preferat să plece la Farul precum şi Cosmin Necoară, fundaşul fiind în tratative şi cu alte echipe.

“Îmbucurător este faptul că jucătorii din vechiul lot au semnat, mai puţin Necoară. Odată clarificată această problemă, urmează să ne decidem ce implanturi trebuie să facem ca să acoperim posturile deficitare. Ne mai trebuie un mijlocaş central, un atacant iar dacă Necoară va pleca, va mai fi nevoie şi de un apărător central. Suntem în tratative cu câţiva fotbalişti, probabil că ei vor veni în următoarele zile. Eu sunt mulţumit de felul în care se comportă toţi componenţii lotului. Cantonamentul centralizat este perioada cea mai dificilă din activitatea unui fotbalist, dar nimeni nu lucrează cu jumătăţi de măsură ci la capacitate maximă”, a declarat Alin Pânzaru la finalul antrenamentului de duminică.

Cu toate că la un moment dat transferul la Brăila al ghanezului Francis Agbleta părea greu de realizat, în această săptămână cele două părţi au mai negociat anumite aspecte din contract şi atacantul a semnat cu gruparea brăileană. Iar Pânzaru consideră că fotbalistul va fi util echipei în viitorul sezon.

“Pe Agbleta l-am dorit în lot nu ca să dea culoare echipei, pentru că aveam deja un astfel de jucător, ci ca să dea goluri. Este un fotbalist care ne va putea ajuta în viitoarea stagiune fotbalistică. În afară de el la Braila vor mai veni şi alţi jucători”, a mai spus Pânzaru.

Leave a Reply