Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Caravana fotbalului brailean!

Joi 17 octombrie 2019, s-a desfăşurat prima etapa a Caravanei Fotbalului Brăilean – 2019,  acţiune organizată de clubul ACS Dacia Unirea în cadrul proiectului “Braila – 100 de ani de traditie in fotbal!”, finanțat de Consiliul Județean Brăila conform contractului de finantare nr. 282/03.09.2019.

Gazdele Caravanei au fost scolile gimnaziale din comunele Dudesti, respectiv Ulmu.

Din partea ACS Dacia Unirea au participat domnii Valentin Avramescu – presedintele clubului, Adrian Andrei – directorul sportiv, antrenorii Florentin Petre si Marian Samuila, si cativa componenti ai echipei de seniori printre care amintim pe Marius Moroianu, Roberto Chirila sau Stefanita Sava, care au oferit elevilor prezenti echipamente de joc, mingi de fotbal, esarfe, pliante și postere cu echipa fanion a judeţului Brăila.

La eveniment au mai participat din partea Inspectoratului Scolar Judetean Braila, domnul Babes Marian – Inspector şcolar educaţie fizică şi sport pe linie de sport, directorii celor doua scoli, profesori, oficialitati ale comunelor respective.

Toti elevii au urmarit cu entuziasm meciurile demonstrative dintre o echipa de juniori a clubului nostru si cele ale scolilor din Dudesti si Ulmu, unde fiecare copil a jucat cu ambitie si determinare, cautand sa demonstreze celor doi antrenori prezenti ca si ei pot ajunge in candva la echipa mare a Daciei Unirea Braila.

Caravana fotbalului brailean se doreste a fi in primul rand o actiune de promovare a sportului in general si a fotbalului in special, sport care, poate fi un catalizator si o rampa de lansare pentru tinerele talente ale judetului Braila.

Multumim pe aceasta cale celor doua institutii care ne-au sprijinit in buna derulare a acestei actiuni, cat si scolilor care ne-au gazduit in prima etapa a Caravanei! In scurt timp vor urma actiuni asemanatoare, Caravana urmand sa poposeasca si la alte scoli din municipiu si judet.

Leave a Reply