Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Caravana fotbalului brailean – Etapa 3

In aceasta ultima etapa gazdele Caravanei ne-au fost scolile gimnaziale Aurel Vlaicu si Vlaicu Voda din municipiul Braila.

Din partea clubului ACS Dacia Unirea au participat domnii Adrian Andrei – directorul sportiv, Gabriel Margineanu – secretar general, antrenorii Florentin Petre si Marian Samuila, si unii componenti ai echipei de seniori in frunte cu Tudor George – capitanul echipei, care au oferit elevilor prezenti echipamente de joc, mingi de fotbal, esarfe, pliante și postere cu echipa fanion a judeţului Brăila.

In mijlocul unor copii entuziasti si extrem de zgomotosi, care au creat o atmosfera extraordinara, echipa de juniori a clubului a sustinut cate un meci demonstrativ cu echipele scolilor respective.

Caravana Fotbalului Brailean s-a dovedit a fi in primul rand o actiune de promovare a fotbalului in randul copiilor si elevilor braileni.

Multumim autoritatilor locale care ne-au spijinit in buna derulare a acestei actiuni, cat si scolilor care ne-au gazduit in editia din acest an a Caravanei!

Dacia Unirea Braila – 100 de ani de traditie in fotbal!

Leave a Reply