Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Caravana fotbalului brailean – Etapa 2

Azi 5 noiembrie 2019, s-a desfăşurat a doua etapa a Caravanei Fotbalului Brăilean – 2019,  acţiune organizată de clubul ACS Dacia Unirea în cadrul proiectului “Braila – 100 de ani de traditie in fotbal!”, finanțat de Consiliul Județean Brăila conform contractului de finantare nr. 282/03.09.2019.

In aceasta etapa gazdele Caravanei au fost scolile gimnaziale din comunele Ramnicelu, respectiv Tudor Vladimirescu.

Din partea ACS Dacia Unirea au participat domnii Valentin Avramescu – presedintele clubului, Adrian Andrei – directorul sportiv, antrenorii Florentin Petre si Marian Samuila, si unii componenti ai echipei de seniori printre care amintim pe Marius Moroianu, Dutu Alexandru sau Roberto Chirila care, impreuna cu cativa dintre stranierii echipei, au oferit elevilor prezenti echipamente de joc, mingi de fotbal, esarfe, pliante și postere cu echipa fanion a judeţului Brăila.

Toti elevii au urmarit cu entuziasm meciurile demonstrative dintre o echipa de juniori a clubului nostru si cele ale scolilor din Ramnicelu si Tudor Vladimirescu, unde fiecare copil a jucat cu ambitie si determinare, cautand sa demonstreze celor doi antrenori prezenti ca si ei pot ajunge in candva la echipa mare a Daciei Unirea Braila.

De mentionat caldura si bucuria cu care a fost intampinata Caravana noastra, cu acest prilej dovedindu-se inca o data ca fotbalul e cel mai iubit sport de pe planeta.

Caravana Fotbalului Brailean se doreste a fi in primul rand o actiune de promovare a sportului in general si a fotbalului in special, sport care, poate fi un catalizator si o rampa de lansare pentru tinerele talente ale judetului Braila.

Multumim autoritatilor locale care ne-au spijinit in buna derulare a acestei actiuni, cat si scolilor care ne-au gazduit in prima etapa a Caravanei!

In curand vor urma si actiuni asemanatoare, Caravana urmand sa poposeasca si la alte scoli din municipiu si judet.

Leave a Reply