Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Campania “Mingea e la voi!” a ajuns la Braila!

În 28 mai, Federaţia Română de Fotbal a dat startul campaniei „Mingea e la voi!”, ce are scopul de a ajuta echipele de juniori să-şi desfăşoare activitatea în condiţii cât mai bune. Caravana FRF va oferi, în total, 15.000 de mingi juniorilor din întreaga ţară, mingi care vor ajunge, în etape, la echipele de copii şi juniori ale membrilor afiliaţi.

Din partea FRF, sâmbătă – 5 iulie 2014, au ajuns la Brăila Ciprian Paraschiv, director pentru dezvoltare fotbalistică, şi foştii internaţionali Miodrag Belodedici şi Ion Vlădoiu. Pe lângă cluburile afiliate la FRF, mai primesc mingi şi echipele de juniori înscrise în campionate organizate de FRF.

Sosirea oficialilor FRF a adunat la Stadionul Municipal, zeci de copii ai clubului de juniori CF Braila, care s-au bucurat de cadourile primite, constând în 30 de mingi Jako, model cu care s-a jucat și în liga secundă din Anglia și Germania. La eveniment, din partea clubului CF Braila au fost prezenţi Valentin Avramescu – presedinte C.A.; Vasile Popa – vice-preşedintele CF Braila; Cristi Rusu – directorul sportiv CF Braila; antrenorii Catalin Teodor si Adrian Petrache de la Centrul de Copii si Juniori CF Braila si presedintele AJF Braila – Laurentiu Vargatu.

[epa-album id=”1681″ title=”false” display=”full”]

Leave a Reply