Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Am lansat Proiectul “FOTBALUL BRĂILEAN – tradiție și viitor”

Astăzi 27.04.2018, la Stadionul Municipal, a avut loc o conferință de presă organizată de conducerea ACS Dacia Unirea Braila. La întâlnirea cu reprezentanții mass-media au participat, pe lângă președintele Consiliului Director – dl. Valentin Avramescu, vice-președintele Vasile Popa, antrenorul principal Alin Pînzaru, directorul sportiv Sorin Frunză și Coordonatorul Centrului de copii și juniori, antrenorul Laurențiu Ivan.
Cu acest prilej a fost lansat în mod oficial proiectul “FOTBALUL BRĂILEAN – tradiție și viitor”, un proiect inițiat de ACS Dacia Unirea Brăila și finanțat de Consiliul Local Municipal și Primăria Municipiului Brăila.
Domnul Avramescu a prezentat pe scurt obiectivele și detaliile financiare ale proiectului, și a răspuns la întrebările jurnaliștilor prezenți.
În a doua parte a conferinței au luat cuvântul antrenorul principal – Alin Panzaru și directorul sportiv – Sorin Frunza care au prezentat aspecte legate de echipa de seniori, de rezultatele și situația efectivului de jucători pe care îi coordonează.

Leave a Reply