Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Am incheiat și editia 2019 a Cupei Dunării de Jos

Sambata, 14 decembrie 2019, s-a desfasurat la Sala Polivalenta din Braila, Cupa Dunarii de Jos – editia 2019, ultimul eveniment din cadrul proiectului “Braila – 100 de ani de traditie in fotbal”, finantat de Consiliul Judetean Braila.

La eveniment au participat, pe langa echipele clubului ACS Dacia Unirea, echipe de baieti din comunele brailene Surdila Greci, Ciresu, cat si doua echipe de fotbal fete din comuna Ramnicelu.
Numerosii spectatori prezenti in tribunele Salii Polivalente au asistat la cateva partide atractive si extrem de disputate, in care fiecare junior a cautat sa demonstreze ca fotbalul nu e doar un hobby pentru el, ci e pasiune, dorinta, ambitie.
Festivitatea de premiere s-a efectuat in prezenta unor oaspeti de seama, in frunte cu domnii Gabriel Bodescu – secretarul general- adjunct la Federatiei Romane de Fotbal, Auras Brasoveanu – membru al Comitetului Executiv al FRF si, nu in ultimul rand, a domnului Gheorghe Stefan – din partea Consiliului Judetean Braila.
Toti copiii participanti la Cupa Dunarii de Jos au primit premii si diplome, acestea fiind inmanate de catre domnii Valentin Avramescu – presedintele clubului si Adrian Andrei – directorul sportiv. De asemenea, toate echipele au primit premii, constand in echipamente de joc si mingi de fotbal.

In final toti cei participanti au avut privilegiul de a urmari un meci demonstrativ intre doua echipe formate din foste si actuale glorii ale fotbalului brailean, cat si din membri ai Asociatiei Suporterilor Dacia Unirea Braila, conduse de pe margine de doi oameni de fotbal care nu mai au nevoie de alta prezentare – Serban Trofin si Ionel Iuga.
La capatul unui meci incins, spectaculos si plin de suspans, partida, s-a incheiat echitabil, cu scorul de 5-5.

Multumim pe aceasta cale Consilului Judetean Braila, Federatiei Romane de Fotbal, multumim sportivilor, antrenorilor, parintilor, colaboratorilor nostri, pentru sprijinul si cooperarea de care au dat dovada in anul 2019, si, nu in ultimul rand, multumim tuturor suporterilor care ne-au fost alaturi si au inteles ca numai impreuna putem depasi aceasta perioada dificila prin care trece clubul ACS Dacia Unirea Braila!

FORZA DUB!

Leave a Reply