Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Alin Pânzaru prefațează următoarele meciuri!

Antrenorul Daciei Unirea Brăila – Alin Pânzaru prefațează următoarele 2 partide ale echipei noastre, oferind un interviu site-ului oficial al clubului.

DUB: Salut, Alin! Urmează două meciuri acasă pentru echipă noastră! Tradiția și statistica spun că obținem punct sau puncte! Să le luăm pe rând: Sportul Snagov… o echipă imprevizibilă, care se află într-o continuă căutare a identității…

A.P.: Puncte sau puncte 🙂 Snagovul e o echipă relativ nouă, noi la fel, am schimbat o mare parte din nucleul sezonului trecut. Suntem pe aceeași linie de clasament, oscilanți datorită noutăților din lot și a problemelor medicale, dar am convingerea că ne vom distanța!


DUB: Ce aștepări ai de la băieții noștri și cum crezi că va decurge partida de sâmbătă?

A.P.: Cu siguranță va fi un meci imprevizibil, ne va fi greu să-i desfacem… sper să avem răbdarea și inteligența necesară să nu comitem greșelile din jocurile anterioare care ne-au costat puncte.


DUB: Apropo de ai noștrii! Se pare că începem să contăm cel puțin la nivel numeric ca lot! Cum stăm din punct de vedere valoric, raportat la perioada de început al pregătirilor din vara această? Jucătorii accidentați când revin?

A.P.: Ne apropiem numeric și valoric de un lot competitiv; au venit de la Unirea Jucu jucători cu calitate și constanță în joc sezonul trecut, care pot ridica ștacheta în acest tur. Săptămâna viitoare reîntra Bucur și Puia iar corelat cu cei proaspăt reveniți, sper să am tot lotul valid cu Pitestiul.


DUB: Au trecut 6 etape, și echipa noastră evoluează peste așteptări, cel puțin în cele 2 înfrângeri înregistrate, se vede că șansa a fost mai degrabă în tabără adversă…

A.P.: Oferim un joc deschis, plăcut spectatorului, cu răsturnări și goluri multe dar facem individual greșeli capitale și-n multe partide am alergat să le reparam… Cu atenție mai mare puteam fi mai bine clasați.


DUB: După meciul cu Sportul Snagov, urmează o partidă cu o echipă de tradiție în fotbalul românesc, un meci cu implicații istorice, având în vedere întrecerile din trecut între Dacia Unirea și FC Argeș. Cum prefațezi partidă cu argeșenii?

A.P.: Au reintrat în ligile inferioare echipe iubite, cu tradiție care cresc interesul seriei și mă bucură acest lucru! Sper, după meci să mă bucure și rezultatul!


DUB: La începutul sezonul am plecat cu obiectul de a crea o echipă competitivă. Putem schimba din mers obiectul?

A.P.: Vreau să oferim stabilitate, credibilitate, să ne detașăm de problemele din ultimii ani și apoi putem discuta de obiective îndrăznețe, acum suntem încă în poziție de supraviețuire.


Mulțumim, Alin!

Leave a Reply