Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Alin Pânzaru – interviu înaintea reluării campionatului!

Antrenorul echipei noastre, Alin Pânzaru, a acordat un interviu site-ului oficial al clubului; iată, mai jos, ce a raspuns Alin, la întrebările noastre:

DUB: Salut, Alin! 

DUB: Cum este această perioadă “de acalmie” între sezonul toamnă-iarnă, primavară – vară, pentru un antrenor de fotbal? Se odihnește antrenorul Alin Pânzaru? 
ALIN: Perioada fără competiție, destul de mare in intersezon la noi, în Romania, e una dificilă pentru jucători din cauza antrenamentelor preponderent fizice, iar pentru antrenori una plină de frământări, strategii, achiziții. Cam greu cu odihna 🙂


DUB: Intri în cel de-al 4-lea an că antrenor al clubului nostru, fiind cel mai prolific antrenor din istoria modernă a Daciei, dealtfel și cel mai vechi manager din Liga a II-a. Ce s-a schimbat la antrenorul Alin Pânzaru în toți acești 4 ani și cine l-a îndrumat?
ALIN: Preocuparea pt fotbal și fotbaliștii mei a rămas aceeași; am pierdut mult din calmitatea pe care o aveam în primii ani, așteptările mele vizavi de ei și munca noastră împreună sunt mai mari și de aici răbufnirile și ele mai accentuate că-n trecut. Am în jurul meu oameni echilibrați cu ajutorul cărora mențin balanța, cei din staff, conducere etc.


DUB: Intră Alin Pânzaru în galeria managerilor care au promovat-o pe Dacia în prima Ligă?
ALIN: Alin Pânzaru poate fi o parte a succesului alături de jucători, conducători, suporteri, autorități și cu siguranță vom reuși, sper cât mai curând!


DUB: Putem spune că este cel mai bun sezon al tău în cariera de manager?
ALIN: În primul meu an am terminat turul pe locul 2 dar n-am avut consistența și echilibrul din acest sezon. Suntem mai maturi în tot ce facem și cred că da, putem considera că e un tur foarte bun.


DUB: Cum vezi lupta pentru promovare? Care consideri că vor fi echipele care se vor bate pentru primele 2 locuri?
ALIN: Clasamentul actual arată exact situația în cursa promovării și sunt convins că va fi o luptă interesantă până la ultimul joc. Obiectiv, Călărașiul și Clinceniul mi-au plăcut. Subiectiv, Brăila termină-n fața lor! 🙂


DUB: Cum ai trăit meciurile cu Oțelul și Dinamo din Cupa României? Stadionul Municipal iarăși animat de suporteri…

ALIN: Meciurile care trezesc interesul publicului, suporterilor, sunt cele mai frumoase. Ne dorim să-i ținem aproape cu multe alte momente de acest gen. Dramatic cu Oțelul, prin prisma revenirii și calificării pe final, euforie și regret cu Dinamo după o primă repriză de vis, stins în cele din urmă de coșmarul Gnohere.


DUB: Este Dacia Unirea Brăila surpriza (plăcută) a campionatului? 

ALIN: Suntem o surpriză plăcută pentru noi în primul rând, am reușit să ne adunăm și să ne automotivăm nesperat de bine, într-un moment când eram în pragul desființării. Jos pălăria pentru toți cei care au reușit să țină echipă la suprafață!


DUB: CF Brăila 2012-2013 sau Dacia Unirea 2015-2016?

ALIN: Aceeași Mărie cu altă pălărie… noi am fost mereu aici!


DUB: Un mesaj pentru suporterii brăileni?
ALIN: Oferiți căldură și susținerea voastră și cu siguranță nu vă vom dezamăgi!


 

MULȚUMIM, ALIN PÂNZARU ȘI MULT SUCCES!

 

1 Response

  1. Ilie Irinel Dragan

    Mult succes !!! Suporterii vor fii in numar fff mare pe stadion daca Dacia Unirea va promova , eu am “prins” echipa in liga 1 si va spun ca stadionul era “plin” la meciuri

Leave a Reply