Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Al doilea joc şcoala pentru CF Brăila

LINK STIRE

• Alin Pânzaru a testat doi atacanţi, Florin Berbece şi Ionuţ Cristian • “De sâmbătă Sorin Frunză este noul director executiv al clubului brăilean”, declară vicepreşedintele clubului Vasile Popa

La finalul celei de-a doua săptămâni de pregătire Alin Pânzaru a programat din nou un joc şcoală. Antrenorul a împărţit lotul în două echipe, în prima, cea îmbrăcată în albastru, au evoluat Leu (min. 46: Mitrea) – Spiridon, Ivan, Necoară – Dima, Protopopescu, Omer, Iordache (min. 46: Bacanov) – Neagoe – Ionuţ Cristian, un atacant care a evoluat la Politehnica Galaţi, dar şi în ligile inferioare din Italia, Ndigwe, iar în cea echipată în roşu, Ghighimoc – Panait, Olenic, Stănciulescu (min. 46: Zaharia), Niţă – M. Gheorghe, Balaban, Petean, Radu – Florin Berbece, un atacant de la CSM Moineşti, S. Nicoliţă.
Meciul a fost plăcut ochiului, cu acţiuni frumoase în ambele careuri. Echipa în albastru a condus cu 1-0 la pauză graţie reuşitei lui Ionuţ Cristian. Necoară ar fi putut înscrie şi el în prima parte a testului de verificare, însă, mingea şutată de el de la 30 de metri a trecut razant cu vinclul porţii apărate de Ghighimoc.

În debutul părţii secunde, Cristian putea mări avantajul albaştrilor, însă, Ghighimoc a fost la post, iar în replică formaţia în roşu ar fi putut restabili egalitatea dacă Mitrea nu ar fi avut o intervenţie foarte bună în situaţie de unu la unu cu Stelian Nicoliţă. Ndigwe a fost jucătorul care a decis soarta partidei. După o acţiune individuală nigerianul a marcat pentru 2-0 şi tot el i-a pasat foarte bine lui Neagoe, acesta a prelungit mingea până la Dima care a îndeplinit o simplă formalitate pentru 3-0.

“Suntem în acelaşi stagiu cu privire la lot. Încă mai căutăm jucători. Eu sper ca acei jucători care sunt sub contract să-şi lămurească odată situaţia şi sper, de asemenea, să găsim şi alţi fotbalişti pentru a forma un lot competitiv”, a declarat imediat după antrenament Alin Pânzaru.

Au lipsit motivat de la acest joc Bogdan Dumitru, care este uşor accidentat, şi Agbleta, nemotivat Daniel Cazan. Iar din vechiul lot nu mai participă la antrenamente portarul Comănescu şi fundaşul Ghiocel cărora Dunărea Galaţi nu le-a mai prelungit înţelegerile cu CF Brăila.

Amicale cu prim divizionara Oţelul, cu Metalosport şi cu Dunărea

Pânzaru a menţionat apoi că de miercuri jucătorii vor intra în cantonament. De asemenea, tehnicianul brăilean a confirmat faptul că au fost stabilite şi primele meciuri de verificare.

“De miercuri 23 iulie şi până pe 2 august este programat cantonamentul centralizat. Începem şi meciurile de verificare. Oţelul Galaţi ne-a propus să jucăm miercuri un amical, încă nu m-am decis dacă vom da sau nu curs invitaţiei. Cu Metalosport Galaţi vom juca pe 2 august, iar cu Dunărea Galaţi pe 6 sau pe 9 august”, a mai spus Pânzaru.

Frunză director executiv şi jucător

Tot în cursul zilei de sâmbătă vicepreşedintele CF Brăila, Vasile Popa a anunţat oficial că Sorin Frunză este noul director executiv al clubului brăilean. Este o decizie bună luată de gruparea brăileană, ţinând cont de faptul că un jucător emblematic şi un om de caracter precum Frunză poate ajuta CF Brăila să intre pe făgaşul dorit de toţi iubitorii de fotbal din oraş.

“De astăzi (n.r. sâmbătă 19 iulie) Sorin Frunză este noul director executiv al clubului CF Brăila. Este însă posibil ca Frunză să nu-şi agaţe ghetele în cui şi să ne ajute dacă va fi nevoie şi în teren pentru a ne îndeplini obiectivul în campionatul care va începe luna viitoare”, a declarat Vasile Popa.

CF Brăila 2 s-a antrenat tot pe Municipal

Cu un sfert de oră înainte de finalul jocului şcoală, ceilalţi componenţi ai formaţiei din Liga a III-a, Conpet Cireşu, care, aşa cum precizează conducerea clubului, se va înscrie în noul sezon competiţional sub noua denumire, CF Brăila 2, au început antrenamentul sub comanda lui Vasile Darie.

“Nu am primit încă hârtia oficială de la FRF prin care să ni se confirme că s-a aprobat schimbarea denumirii echipei Conpet Cireşu în CF Brăila 2, însă, telefonic ni s-a spus că atunci când o să înscriem echipa în Liga a III-a, pe această nouă denumire să facem cererea”, a explicat Vasile Popa, vicepreşedintele clubului CF Brăila.

1 Response

  1. Roxi

    De fapt il cheamă Ionut Cristian, nu Cristea! Dacă tot ii facem ” publicitate” măcar sa fie pe bune!

Leave a Reply