Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

A început Caravana Fotbalului Brăilean!

Astăzi, 25.09.2017, a avut loc prima etapă a acțiunii “Caravana fotbalului brăilean – 2017” din cadrul proiectului ”Împreună pentru viitorul fotbalului brăilean!” – proiect implementat de clubul fanion al județului Brăila, ACS Dacia Unirea Brăila și finanțat de Consiliul Județean Brăila în baza legii 350/2005, având scop principal promovarea fotbalului în rândul copiilor și tinerilor din județul Brăila precum și a imaginii clubului Dacia Unirea Brăila că principal reper al fotbalului brăilean.

Etapa s-a desfășurat în localitățile Surdila Greci și Movila Miresii, în prezența autorităților locale (primar, viceprimar), directori de școală, profesori, elevi și părinţi.
Din partea conducerii clubului Dacia Unirea au participat domnii Valentin Avramescu și Auraș Brașoveanu precum și antrenori și jucători ai centrului de copii și juniori, iar din partea CJ Brăila a fost prezent domnul Narcis Mandroiu.

După luările de cuvânt de prezentare a proiectului, în ovațiile și încurajările elevilor, a avut loc un joc demonstrativ între o formație de juniori a clubului Dacia Unirea Brăila și una formată din elevi ai școlii respective, joc finalizat cu premierea tuturor participanților din teren sau de pe margine (aproximativ 250 copii) cu echipament sportiv, mingi, rechizite școlare, materiale promoționale.

Acțiunea va continua în perioada următoare în școala generală din localitatea Bertești precum și în școlile 22, 31, și 32 din Municipiul Brăila. 

 Pe această cale dorim să mulțumim Consiliului Județean Brăila pentru încrederea acordată și pentru implementarea, sperăm noi cu succes, a unui nou proiect pentru viitorul fotbalistic al Brăilei!

 

Leave a Reply