Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

«A fost un antrenament reuşit»

LINK STIRE

• a spus Alin Pânzaru după primul meci amical al echipei CF Brăila • sâmbătă, formaţia brăileană va juca în compania echipei FC Puieşti, lidera Ligii a IV-a din judeţul Buzău

Antrenorul echipei CF Brăila, Alin Pânzaru s-a declarat mulţumit de prestaţia elevilor săi în primul meci amical din această iarnă.

“A fost un antrenament reuşit, toţi cei care au intrat în teren au avut poftă de joc. Capacitatea de efort şi abordarea jocului au fost elementele pe care le-am testat în acest prim amical. Nu au fost nici accidentări cu toate că au fost şi intrări mai tari de o parte şi de alta, pot spune că a fost un meci frumos pentru că şi formaţia din Călăraşi a fost preocupată de fotbal”, a declarat Alin Pânzaru.

Conform programului iniţial al partidelor amicale, sâmbătă, CF Brăila ar fi trebuit să joace în compania echipei Metalosport Galaţi însă a intervenit o schimbare. Pentru că Oţelul II s-a retras din campionat şi se va desfiinţa iar jucătorii urmează să plece la alte echipe, printre care şi la Metalosport, amicalul cu singura formaţie din Galaţi care mai activează în Liga a III-a, se va disputa miercuri, 11 februarie, iar sâmbăta viitoare brăilenii îi vor avea adversari, tot pe stadionul Siderurgistul, pe jucătorii de la SC Bacău.

Sâmbătă, 7 februarie, de la ora 11.30, CF Brăila va susţine un amical la Galaţi în compania liderei Ligii a IV-a din judeţul Buzău, FC Puieşti.