Site Oficial Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila

"Legenda Renaste"

Satelitul Daciei Unirea a câştigat cu 7-1 amicalul cu juniorii echipei Viitorul Însurăţei

Sâmbătă dimineaţă, la aceeaşi oră la care echipa de seniori a Daciei Unirea juca pe Municipal cu Olimpia Rm. Sărat şi satelitul echipei fanion a oraşului Brăila a disputat un test de verificare, pe stadionul Chimia, cu echipa de juniori Viitorul Însurăţei.

Primele 30 de minute au fost echilibrate, iar la pauză Dacia Unirea 2 Brăila conducea cu 2-0. Elevii lui Vasile Darie s-au impus cu 7-1, golurile formaţiei învingătoare fiind marcate de Moroianu 2, Pârlog, Vasile, Istrate, Bălănică şi Techiu.

Viitorul Însurăţei a venit cu echipa de juniori şi conform înţelegerii, în poarta echipei Viitorul a evoluat Copăceanu, unul dintre portarii Daciei Unirea.

“A fost un test reuşit în care am rulat tot lotul. Au lipsit Mucuţă şi G. Gheorghe, care au fost opriţi la echipa mare. Până la reluarea Ligii a IV-a vom mai susţine un amical cu Siretul Vădeni”, a declarat antrenorul Vasile Darie.

“Ţinând cont de faptul că noi ne-am reunit abia de o săptămână şi suntem în urmă cu pregătirea am jucat de la egal la egal cu adversara noastră în prima repriză. Noi am mizat numai pe juniori în acest amical”, a spus Paul Alexandru, oficialul echipei Viitorul Însurăţei.

Dacia Unirea 2 Brăila: Smochină – Gaşpar, Moroianu, Pârlog, Boga – Istrate, Gavrilă, Toader – M. Iordache, Techiu, Bardaş. Au mai jucat N. Andrei, Huţu, Vrânceanu, Vasile, Luca, Bălănică.

Viitorul Însurăţei: Copăceanu – I. Oprea, Stan, Roşu, Ivan – G. Oprea, Radu, V. Ion, Pungă – Elisei, Chioru. Au mai jucat Ghiuglea, Marcu şi Moldoveanu.

Leave a Reply