Site Oficial Dacia Unirea Braila

Despre noi

635

Fotbalul romanesc are nevoie de rezultate. Are nevoie de performanta. Are nevoie de profesionalism.

Clubul de fotbal Dacia Unirea Braila isi propune sa devina un pol de imagine a orasului Braila si sa stranga in jurul lui copiii, suporterii, agentii economici, edilii orasului si toti oamenii de fotbal pentru a-si indeplini misiunea.

Misiunea noastra!

Mentinerea statutului de “echipa orasului”, oferind suporterilor si comunitatii motive de mandrie si pasiune, afirmarea ca valoare primordiala a clubului “formarea de jucatori proprii”, depunerea tuturor eforturilor pentru a realiza performanta, respectand valorile ce definesc filozofia clubului.

Ne-am asumat aceasta responsabilitate si, in concordanta cu valorile noastre, vom depune toate eforturile pentru indeplinirea obiectivelor noastre strategice:

  1. Implementatea unei strategii de mangement sportiv bazata pe formarea de jucatori din pepiniera proprie si prin recrutarea de copii, juniori si tineret din judet si regiune.
  2. Transformarea clubului intr-o organizatie cu viziune de afaceri. Este necesara o strategie de management pentru atragerea tuturor surselor de finantare, care sa permita performanta si rezultatele sportive la toate nivelurile.
  3. Crearea unei infrastructuri sportive de calitate. Modernizarea Stadionului Municipal in conformitate cu standardele UEFA. Modernizarea bazei sportive Lacu Sarat. Construirea altor facilitati sportive in jurul stadionului, pentru antrenamente.
  4. Concluzia logica a tuturor obiectivelor de mai sus: promovarea echipelor clubului in esaloanele superioare ale competitiilor organizate de FRF.

Bineinteles, in demersul nostru, este nevoie, ca si pana acum, de implicarea autoritatilor locale si judetene. Clubul sportiv Dacia Unirea Braila este a intregii comunitati si ne dorim ca, prin eforturile noastre sustinute, sa aducem valoare acestui oras. O valoare sentimentala care nu are echivalent in bani, ci in vise, trairi si sentimente de apartenenta la un grup.

Clubul Dacia Unirea Braila are nevoie de sutinerea comunitatii, iar comunitatea are nevoie de rezultatele eforturilor noastre. E un duet castigator in acceptiunea noastra.

Va asteptam in numar cat mai mare sa sustineti echipa fanion a orasului!

HAI DACIA UNIREA BRAILA!!!

 

Va multumim,

 

Presedinte                                                          Vicepresedinte

Valentin AVRAMESCU                                           Vasile Popa